More

  Oamenii de știință pot imprima roboți 3D în câteva minute

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Oamenii de știință pot imprima roboți 3D în câteva minute. Aceștia sunt asemănători insectelor cu ajutorul unui ”truc” implementat.

  Oamenii de știință pot imprima roboți 3D în câteva minute

  În curând vom considera un lucru relativ banal crearea unor roboți “soft” (creați din materiale pliabile). Asta doar dacă ai o imprimantă 3D la îndemână.

  Cercetătorii de la UC San Diego au conceput o modalitate ieftină de a crea roboți flexibili. Mașinăriile sunt asemănătoare insectelor, pot fi create rapid și fără a folosi echipament exotic.

  Care e trucul?

  Trucul a fost ca flexoscheletul sau materiale rigide imprimate 3D să se facă pe foi de policarbonat flexibile și subțiri. La fel ca insectele, există caracteristici care cresc rigiditatea numai în anumite zone.

  Un contrast față de roboții “soft” convenționali care au adesea lipite caracteristicile moi pe corpurile solide.

  Cât costă să creezi o insectă 3D?

  Fiecare componentă a flexoscheletului durează aproximativ 10 minute în procesul de imprimare. Asta înseamnă că un bot complet asamblat ar trebui să fie gata în mai puțin de două ore.

  Componentele individuale costă mai puțin de 1 dolar fiecare în parte. În esență, puterea de procesare, senzorii și bateria sunt probabil cele mai scumpe piese.

  Acest lucru va ajuta inițial cercetătorii să construiască roboți rapid și ușor, dar scopul final este să producă în masă roboți fără implicare umană. Acest lucru ar putea duce la roiuri de roboți care pot îndeplini sarcini cel puțin la fel de mari ca mașinile monolitice mari. Diferența este că am vorbi despre costuri mai mici și riscuri mai reduse.

  Oamenii de știință pot imprima roboți 3D în câteva minute – Iată un exemplu!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.