More

  Urmăriți Apollo 13 la a 50-a aniversare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Urmăriți Apollo 13 la a 50-a aniversare de pe site-ul NASA. Puteți înțelege cum misiunea a fost un eșec văzând in streaming ce s-a întâmplat.

  Acum aveți șansa de a retrăi o altă parte importantă din istoria spațiului. „Apollo in Real Time” transmite audio și video de la misiunea Apollo 13. Este aniversarea a 50 de ani de la lansarea „eșecului de succes” din 11 aprilie 1970.

  Dialogul misiunii vă va permite să experimentați incidentul (care s-a întâmplat pe 13 aprilie). Un amestec de incertitudine și speranță simțit de întreaga lume până în momentul în care echipajul a ajuns înapoi pe Pământ.

  Urmăriți Apollo 13 la a 50-a aniversare – Puțin context!

  Eșecul a fost datorat în cele din urmă unui scurtcircuit care a aprins unul dintre rezervoarele de oxigen ale Modulului Service. Rezultatul a dus la schimbări importante de proiectare care au asigurat viitoarele misiuni Apollo. Astăzi, eșecul este acum exemplul manualului de ingeniozitate în spațiu. Echipajul și controlul misiunii au evitat ceea ce ar fi putut fi ușor o tragedie.

  Alegerea unei căi în jurul Lunii, platforma improvizată pentru înlăturarea CO2 și provocările apărute la reintrare a necesitat o puternică coordonare la fața locului. A fost, de asemenea, un test excepțional de rezistență pentru astronauți, care au trebuit să suporte raționamentul strict, frigul și alte greutăți pentru a supraviețui unei zile până la întoarcere acasă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.