More

  Huawei o comite din nou cu o poză realizată cu DSLR

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei o comite din nou. Producătorul chinez este din nou în centrul atenției pentru asumarea unor imagini realizate cu un DSLR, care spune că sunt „făcute cu smartphone-urile Huawei”.

  Compania a promovat recent un concurs de fotografie pe platforma chineză de microblogging Weibo. Aici a postat un videoclip cu o serie de fotografii uimitoare, parte dintre care sunt realizate cu DSLR, nu cu terminalele sale. Videoclipul prezintă unele imagini ca fiind realizate cu telefoane Huawei. Cu toate acestea, una dintre aceste imagini a fost realizată cu ajutorul unui DSLR Nikon D850 de 3.000 dolari, iar acest lucru a fost dovedit de un internaut.

  Fotografia înșelătoare a fost descoperită de utilizatorul Weibo, Jamie-hua. Când a văzut videoclipul, acesta și-a dat seama că nu era prima dată când zărise imaginea online. După câteva săpături, acesta a găsit una dintre fotografii pe platforma 500px. Sursa imaginii afirmă clar că imaginea a fost fotografiată cu aparatul foto Nikon, iar datele sale EXIF dovedesc același lucru.

  Imaginea care Huawei spune că e fotografiată cu un telefon al companiei, dar de fapt e făcută cu un DSLR.

  Huawei și-a cerut scuze pentru greșeală. Compania a spus că un editor „a marcat în mod greșit” fotografiile din videoclipul promo drept „preluate de telefoanele Huawei”. De asemenea, producătorul a mulțumit utilizatorului Weibo că a subliniat discrepanța.

  Huawei a modificat videoclipul de atunci și a spus că va fi mai atent în viitor pentru a preveni astfel de situații. Iar noi, nu putem decât să îl credem pe cuvânt. Dacă a greșit deja a 4-a oară, sigur nu o va mai face a 5-a sau a 10-a oară!

  Huawei o comite din nou, de parcă nu avea destule probleme

  Din păcate, nu este prima dată când Huawei a fost prins într-o situație de genul acesta. Același lucru s-a întâmplat de cel puțin de trei ori în trecut. Ultima dată, compania a publicat o serie de fotografii pe Weibo, spunând că acestea au fost făcute cu telefoanele din seria P30. Problema a fost abordată ulterior când compania a recunoscut că materialul său promoțional ar putea fi înșelător.

  Nu înțelegem de ce Huawei insistă să facă aceeași greșeală din nou și din nou. Voi ce părere aveți?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.