Președintele Beats părăsește compania | NOOBZ.RO

Președintele Beats părăsește compania

Muche Ecaterina
- 20.04.2020, 12:10 în Accesorii
0

SHARES

Președintele Beats părăsește compania. Brandul audio va fi condus de acum de către șeful Apple Music, Oliver Schusser.

Președintele Beats părăsește compania

Președintele Beats, Luke Wood, părăsește compania la sfârșitul acestei luni. Apple Music și vicepreședintele de conținut internațional Oliver Schusser vor prelua compania. Plecarea lui Wood face ca trio-ul care a condus brandul audio, atunci când Apple l-a cumpărat în 2014, să fie acum în afara companiei. Co-fondatorii Dr. Dre și Jimmy Iovine au plecat cu ceva timp în urmă.

Wood nu a fost la Beats de la început, dar a jucat un rol cheie în succesul companiei, după ce s-a alăturat în 2011. În primul rând, el a jucat un rol important în lansarea Beats Music, un precursor al Apple Music. Schusser va adăuga Beats la îndatoririle sale existente.

Apple dorește ca Beats să continue să fie un succes

Deși AppleApple vinde produse audio sub propriul  brand, dorește ca Beats să continue să prospere. Compania este „angajată în fața brandului Beats și a importanței de a-și menține ferm rolul în sfera muzicală”, a declarat Eddy Cue, vicepreședinte senior al Apple, într-un e-mail către angajați.

Beats s-a dovedit a fi o adiție de succes la afacerile Apple, iar Schusser este „pasionat de muzică și de marca Beats”, a scris Cue. „Este la fel de pasionat de construirea unei culturi puternice și de colaborare cu echipa sa.”

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!