More

  Facebook adaugă butonul „reacție de îngrijorare”

  Facebook adaugă butonul „reacție de îngrijorare”, pentru cei cărora le pasă. Întrucât mulți dintre noi continuăm să rămânem în izolare, Facebook a devenit o platformă prin care mulți oameni pot rămâne în contact cu prietenii și familia. Astfel, compania a spus că va adăuga o nouă reacție, care va apărea alături de celelalte.

  Facebook adaugă butonul „reacție de îngrijorare”

  Platforma aduce noi butoane de „reacție de îngrijorare”, atât pentru aplicația Facebook, cât și pentru Messenger. Butoanele sunt pentru acele momente în care dorești să spui cuiva că îți pasă, în timp ce exersezi distanțarea socială.

  În timp ce poți da întotdeauna o reacție de inimă la o postare a prietenilor tăi, există momente în care o „reacție de grijă” poate fi de folos. De exemplu, cineva postează despre moartea unei persoane dragi, ești prins între spațiul ciudat al unei inimi sau o reacție tristă. Dacă aveți o reacție „Îmi pasă de tine și prin ce treci” pare mai adecvat. Acum ai acel buton specific cu care să reacționezi.

  Butonul de reacție de grijă pentru aplicația principală de pe Facebook are un emoji care cuprinde o inimă. Ar trebui să facă oamenii să se simtă „mai conectați” chiar dacă este doar în mediul virtual. Între timp, pe Facebook Messenger, vei primi un buton de reacție de inimă care bate. Ai deja un buton de reacție cu inimă, dar nu este animat. Dacă dorești inima animată, violetă, care bate, trebuie să apeși și să menții apăsată reacția implicită.

  Facebook continuă eforturile

  Nu îți face griji, Facebook are și alte lucrări mai importante în această perioadă. De fapt, au anunțat recent că vor anunța utilizatorii că au interacționat la conținut care conținea dezinformări despre COVID-19. Platforma este într-o luptă constantă, nu doar împărtășesc știri din surse confirmate, ci și opresc valul de știri false.

  Butonul de „reacție de îngrijorare” pentru aplicația principală Facebook și versiunea web va fi lansată în următoarele zile. Îl vei putea găsi alături de celelalte butoane de reacție.

  Reacția de inimă care bate în Messenger va fi disponibilă în curând, dar nu avem o dată pentru aceasta.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here