LG dezvăluie noul flagship LG Velvet | NOOBZ.RO

LG dezvăluie noul flagship LG Velvet

Muche Ecaterina
- 21.04.2020, 21:04 în Smartphones
8

SHARES
LG dezvăluie noul flagship LG Velvet

LG dezvăluie noul flagship LG Velvet. Dispozitivul va fi lansat curând. Vorbeam într-un articol anterior de faptul că LG regândește strategia și vine cu un design nou. Vorbim despre primul flagship LG care nu face parte din seria G.

LG arătă, în sfârșit, noul design al telefonului flagship pe care îl pregătește. LG Velvet vine cu un nou design care prezintă o cameră „Raindrop” (picături de ploaie) și o elipsă simetrică. Designul a fost prezentat într-un videoclip de 30 de secunde pe YouTube, cu melodia „My Favorite Things” pe fundal. Muzica sugerează că telefonul care urmează a fi lansat poate fi obiectul tău preferat din mai multe motive. Nu știm exact cum va face producătorul să te mulțumească în totalitate, dar cel puțin LG evidențiază designul camerei.

Rețineți că este diferit de design-ul waterdrop pe care unele telefoane Android l-au implementat de când acest design a devenit popular. În ceea ce privește LG Velvet, dispozitivul prezintă un set de camere de dimensiuni diferite. Dimensiunile descendente în orientare verticală conferă acel aspect de „picături”.

LG dezvăluie noul flagship LG Velvet – Cum arată

LG Velvet este elegant. Acesta va folosi un design de tip arc 3D  – primul de la LG. Acesta îndoaie marginile stânga-dreapta ale ecranului frontal. Capacul posterior este îndoit în același unghi. Când privești telefonul din partea de jos, dispozitivul pare oval.

LG Velvet evocă un sentiment de lux și durabilitate. De asemenea, telefonul pare a fi solid, nu fragil, deși poate va dura ceva timp să te obișnuiești cu el. Este bine echilibrat și stabil, așa cum este descris în video.

LG va lansa telefonul Velvet în patru culori diferite: Aurora Gray, Aurora White, Aurora Green și Illusion Sunset. Ne așteptăm la o calitate audio superioară de la telefon. În ceea ce privește lansarea, aceasta va avea loc, cel mai probabil, luna viitoare.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!