More

  WhatsApp testează apelurile video de până la opt persoane

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp testează apelurile video cu suport de până la opt persoane. În prezent, peste 2 miliarde de utilizatori din întreaga lume folosesc WhatsApp.

  Așadar, aplicația de chat deținută pe Facebook probabil își propune să împiedice acești utilizatori să aleagă alte aplicațiile rivale.

  WhatsApp testează apelurile video de până la opt persoane

  Apelurile video au devenit extrem de importante în ultimul timp. Aplicații precum Meet și Zoom au avut o creștere semnificativă a utilizării. Milioane de oameni din întreaga lume stau acasă. WhatsApp, care anterior permitea un apel video cu doar patru persoane, a lucrat  intens pentru a schimba lucrurile la acest capitol. Platforma își propune să dubleze numărul de utilizatori care pot intra concomitent într-un apel video.

  Potrivit WABetainfo, WhatsApp este pe punctul să lanseze opțiunea de a avea până la opt participanți la un apel vocal sau video. Pentru asta toată lumea va avea nevoie de cea mai recentă actualizare iOS sau Android. Există două moduri de a iniția un apel. Deschizi un grup și apeși butonul de apel. Dacă în grup există mai mult de patru persoane (limita anterioară a apelului), ți se va solicita să adaugi contactele dorite.

  În opțiunea doi, poți atinge „apel nou de grup” în fila apeluri și alegi ce contacte dorești să apelezi. Cu toate acestea, indiferent de opțiunea aleasă, nu vei putea include persoane ce nu au fost salvate în lista de contacte a telefonului.

  Evident, WhatsApp nu va putea niciodată să concureze cu platformele dedicate de apeluri video. Însă, prin creșterea limitei de convorbire în grup, face mai ușor ca prietenii să păstreze un contact mai personal. Opțiunea de opt participanți este încă în versiune beta, care de obicei semnalează intenția unei versiuni mai largi. Dacă ai aplicația la zi ar trebui să vezi opțiunea în curând.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.