More

  Zoom a depășit 300 de milioane de utilizatori

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Zoom a depășit 300 de milioane de utilizatori, în ciuda problemelor de securitate. Zoom a avut în ultimul timp număr din ce în ce mai multe de probleme de securitate și confidențialitate, dar asta nu a împiedicat oamenii să folosească aplicația.

  Zoom a depășit 300 de milioane de utilizatori

  Platforma a crescut cu 50% față de cele 200 de milioane de utilizatori înregistrați la începutul acestei luni.

  Reprezentanții companiei Zoom spun că utilizatorii sunt cuantificați după numărul de conferințe zilnice. Asta ar putea însemna că dacă ai cinci conferințe Zoom într-o zi, ești numărat de cinci ori. Cu toate acestea, Zoom afirmă, în aceeași postare pe blog, că are „peste 300 de milioane de utilizatori zilnic” și că „peste 300 de milioane de oameni din întreaga lume folosesc Zoom în acest moment dificil.”

  Zoom încercă să rezolve problemele de securitate

  Indiferent de problemele de securitate raportate recent, multe persone continua să folosească Zoom. Compania a lansat Zoom 5.0 săptămâna aceasta pentru a rezolva unele dintre problemele de securitate și confidențialitate. Zoom 5.0 include parole implicite, criptare îmbunătățită și o nouă pictogramă de securitate pentru a gestiona mai ușor conferințele.

  Zoom continua să crească. Din ce în ce mai multe persoane se îndreaptă către acest serviciu pentru a păstra legătura pe durata pandemiei Covid-19. Parlamentarii britanici chiar au rupt o tradiție de 700 de ani, care presupunea prezența în Camerele Parlamentului. Ieri, au introdus o conferință pe Zoom cu 120 de membri ai Parlamentului, în timp ce alți 50 au fost prezenți fizic în cameră.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.