More

  Zoom aduce îmbunătățiri de securitate și confidențialitate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Zoom aduce îmbunătățiri de securitate și confidențialitate. Compania nu are încotro decât să se miște cât mai repede pentru a soluționa reclamațiile. Nu de alta, însă a crescut numărul de utilizatori la nivel exponențial raportat cu aceeași perioadă a anului trecut.

  O nouă actualizare Zoom 5.0 este disponibilă. A fost concepută pentru a rezolva unele dintre numeroasele plângeri cu care s-a confruntat Zoom în ultimele săptămâni. Cu această nouă actualizare, există o pictogramă de securitate care grupează o serie de caracteristici de securitate ale Zoom. Poți folosi pictograma pentru a bloca rapid întâlnirile, pentru a elimina participanții și să restricționezi partajarea ecranului și conversației pe durata conferinței.

  Zoom activează parolele implicite pentru majoritatea clienților. În timp ce, administratorii IT pot defini complexitatea parolelor pentru utilizatorii business. Camera de așteptare a Zoom devine implicită pentru conturile de bază, conturile de licență unică și conturile pentru educație. Această caracteristică permite unei gazde să țină participanții într-o cameră virtuală înainte de a li se permite accesul la conferință.

  Multe dintre aceste schimbări sunt răspunsuri la fenomenul „Zoombombing”. Fenomen în care puștii se alătură apelurilor Zoom și difuzează videoclipuri obscene sau șocante. Setările anterioare ale Zoom nu au încurajat setarea unei parole pentru întâlniri și au permis oricărui participant să își partajeze ecranul.

  Zoom aduce îmbunătățiri de securitate și confidențialitate – Cum răspunde la probleme

  Zoom îmbunătățește, de asemenea, o parte din criptarea sa și o modernizează la standardul de criptare AC de 256 biți GCM.

  Aceasta nu este o criptare end-to-end. Însă, este o îmbunătățire pentru transmiterea datelor de întâlnire. Clienții business pot controla ce regiuni ale centrelor de date se vor ocupa de traficul de întâlniri pentru conferințele Zoom. Mai ales după ce au fost preocupați că unele întâlniri au fost dirijate prin servere din China.

  Zoom a răspuns repede problemelor ridicate, mai ales pentru că Zoom a înregistrat 10 milioane de utilizatori zilnici în decembrie. Acest nivel s-a ridicat la peste 200 de milioane de utilizatori în martie. Există încă multe probleme de rezolvat și îmbunătățiri necesare. Trebuie să ținem cont totuși că aceste actualizări vin la 20 de zile după ce CEO-ul Zoom, Eric S. Yuan, a promis schimbări.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.