More

  Noile stickere de la TikTok îți permit să donezi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noile stickere de la TikTok îți permit să donezi. Creatorii TikTok pot adăuga acum stickere pentru donații în videoclipurile lor și în sesiunile live.

  Compania a anunțat că adaugă aceste stickere pentru a încuraja utilizatorii să doneze către cauze caritabile. În special, în mijlocul pandemiei Covid-19. Odată adăugate, utilizatorii pot atinge stickerele pentru a fi direcționați către o pagină de donație din aplicație. Aici, aceștia pot adăuga detaliile cardului de credit și suma donației. TikTok spune că va corespunde ca donație primele 10 milioane de dolari donați la nivel global până pe 27 mai.

  Lista organizațiilor de caritate include Fundația CDC, Meals on Wheels, James Beard Foundation din SUA, Crucea Roșie Britanică și Help Musicians din Marea Britanie. TikTok spune că a încercat să aleagă organizații de caritate care să ajute tipurile de comunități care folosesc serviciul său. Mai ales cele care au fost lovite puternic de pandemie.

  Noile stickere de la TikTok îți permit să donezi în SUA, Marea Britanie, Franța, Germania și Italia

  Lista inițială a organizațiilor de caritate este axată pe cei a căror activitate este importantă în timpul pandemiei COVID-19. Însă, TikTok spune că stickerele sale pentru donații vor fi o caracteristică permanentă în aplicație. Stickerele sunt disponibile în prezent în SUA, Marea Britanie, Franța, Germania și Italia.

  TikTok nu este prima rețea socială care a adăugat stickere pentru donații. Anul trecut, Facebook și Instagram au adăugat funcții similare în Stories. Instagram a adăugat opțiunea pentru organizațiile nonprofit de a adăuga butoane de donație pe paginile lor, dacă doresc o opțiune mai permanentă.

  Dacă vrei să adaugi un sticker pentru donații la propriultău videoclip TikTok, poți face acest lucru apăsând pe sticker-ul COVID-19 Donation din pagina de editare. Va trebui apoi să alegi o organizație înainte de a putea adăuga sticker-ul la videoclip. TikTok spune că va adăuga automat hashtag-ul #doubleyourimpact la orice videoclip care utilizează stickerele. Utilizatorii trebuie să aibă peste 18 ani pentru a dona.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.