More

  Festival mondial de film GRATUIT pe YouTube

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Festival mondial de film GRATUIT pe YouTube. Tribeca lucrează împreună cu YouTube pentru a aduce festivalul virtual la tine acasă. We Are One va include filme de la Sundance, Cannes și multe festivaluri de film.

  Cu festivalurile de film tradiționale scoase din joc pentru a limita răspândirea COVID-19, unii organizatori apelează la YouTube. Tribeca Enterprises a făcut echipă cu YouTube pentru sesiuni online gratuite. Acestea vor include scurtmetraje, documentare, muzică, comedie și interviuri de la festivaluri din întreaga lume.

  Festivalul virtual se numește We Are One: A Global Film Festival și se va desfășura în perioada 29 mai – 7 iunie. Paginile vor include link-uri de donații. Beneficiarii vor fi organizații precum Organizația Mondială a Sănătății și eforturile locale de ajutor COVID-19. Vor fi oferite spre vizionare atât filme „noi” cât și “clasice”, spun organizatorii. Însă, nu este clar dacă We Are One va include premiere care au fost alocate pentru festivalurile anulate de anul acesta. Line up-ul complet va fi anunțat mai târziu.

  Festival mondial de film GRATUIT pe YouTube – Mai multe festivaluri internaționale se alătură

  Filmele din versiunea online a Tribeca vor fi gratuite, precum și cele oferite de alte festivaluri importante, precum Sundance, Cannes, Venice și Toronto. Alte festivaluri participante sunt BFI London Film Festival, New York Film Festival, Annecy International Animation Film Festival. Vor participa de asemenea și festivalurile din Berlin, Sydney, Karlovy Vary, San Sebastian și Mumbai.

  Tribeca a pus deja la dispoziție o parte din materialele programate pentru vizionare online, inclusiv scurtmetraje și experiențe de realitate virtuală. Între timp, South by Southwest, a făcut echipă cu Amazon pentru a transmite gratuit unele dintre filmele sale pe Prime Video. Streaming-ul nu va înlocui festivalurile de film. Însă, cel puțin îi va ajuta pe mulți producători să își vadă munca până când festivalurile fizice vor fi din nou permise.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.