More

  Google trece aplicațiile de mesagerie sub același conducere

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google trece aplicațiile de mesagerie sub același conducere. Acest lucru ar trebui să ducă la îmbunătățiri ale aplicațiilor de mesagerie Google, și anume Duo, Messages, Meet și Phone.

  Javier Soltero a fost adus de Google pentru a fi VP și GM al G Suite. Acum, acesta va fi responsabil de toate produsele de comunicare ale companiei. Cu toate astea, Soltero a declarat pentru The Verge că nu există planuri imediate de schimbare sau integrare a niciunei aplicații Google. Ar putea dura ceva timp până vom vedea orice modificări reale ale funcționalitățiilor Duo, Messages sau Phone.

  De fapt, Soltero spune că a considerat că „ar fi iresponsabil” să facă schimbări majore. Mai ales pentru că „aceste produse joacă un rol important în viața oamenilor”.

  Google a avut întotdeauna neajunsuri când vine vorba de organizarea suitei sale de aplicații și servicii de mesagerie și chat. Între aplicațiile anulate și redenumiri, există loc pentru îmbunătățiri. Va fi interesant de văzut dacă Javier Soltero este capabil să împingă compania în direcția corectă la acest capitol.

  Google trece aplicațiile de mesagerie sub același leadership – Explicația!

  ”Adunăm toate produsele de comunicare colectivă Google sub un singur lider și o echipă unită, care va fi condusă de Javier Soltero, VP și GM de la G Suite. Javier va rămâne în Cloud, dar se va alătura și echipei sub Hiroshi Lockheimer, SVP de Platforme și Ecosisteme.

  În afara acestei actualizări, nu există alte modificări ale personalului, iar Hiroshi va continua să joace un rol semnificativ în eforturile noastre continue de parteneriat.”, anunță Google.

  Soltero a folosit timpul scurt la cârma Google Meet și Google Chat pentru a curăța Google Hangouts și branding-ul său. Video Hangouts s-a schimbat în Google Meet, iar Hangouts Chat a devenit Google Chat, denumire care are mult mai mult sens. Rămâne de văzut dacă va reuși să facă ceva asemănător cu Duo și restul aplicațiilor pe care le conduce.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here