More

  Instagram aduce actualizări pentru combaterea bullying-ului

  Instagram aduce actualizări pentru combaterea bullying-ului. Platforma adaugă noi instrumente de filtrare a comentariilor și oferă control sporit utilizatorului.

  Instagram aduce actualizări pentru combaterea bullying-ului

  Instagram își extinde măsurile anti-bullying cu o serie de actualizări menite să ofere utilizatorilor un control mai mare asupra modului în care ceilalți interacționează cu conținutul lor. Printre modificări se numără instrumente noi de filtrare a comentariilor și restricții privind etichetarea și mențiunile. Actualizările sunt în conformitate cu Standardele Comunității Facebook. Aceste standarde sporesc activitatea companiei de a combate discursurile de ură, bullying-ul și alte comportamente care încalcă regulile.

  Pentru utilizatorii de Instagram care se confruntă cu hărțuirea, noile instrumente ar putea avea imediat impact. Noua caracteristică le oferă utilizatorilor posibilitatea de a aborda în bulk comentarii problematice. Cu noul instrument, utilizatorii pot selecta până la 25 de comentarii și pot bloca sau restricționa toate conturile ofensatoare.

  Această actualizare va ajuta utilizatorii care spun că metodele actuale de filtrare ale comentariilor sunt greoaie și ineficiente ca instrumente anti-bullying.

  Instagram testează o nouă caracteristică

  De asemenea, Instagram testează o nouă caracteristică care va facilita controlul utilizatorilor asupra comentariilor ce pot fi vizibile în fluxurile lor. Noua funcție „Comentarii fixate” permite utilizatorilor să aleagă comentariile care doresc să fie vizibile.

  Aplicația va permite utilizatorilor să controleze cine îi poate eticheta sau menționa în postări. Cu noua setare, orice cont va putea alege cine îi poate eticheta sau menționa într-o postare sau în Stories. Opțiunile sunt: toată lumea, nimeni sau doar cei pe care îi urmărește.

  De asemenea, Instagram a testat o caracteristică care ascunde like-urile de la postări. Caracteristica este menită să elimine presiunea socială, în special pentru utilizatorii mai tineri. Compania nu a oferit o actualizare a acestui experiment sau dacă va fi lansată la nivel global.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here