More

  Review Sandwich-maker Tefal Snack Time 3 în 1

  Sandwich-maker Tefal Snack Time 3 în 1 este de departe cel mai tare aparat de bucătărie pe care l-am avut vreodată. Nu contest că n-ar exista altele și mai ofertante decât acesta. Însă, dacă este să raportăm calitate-preț, cred că după mașina de spălat cu uscător de la Samsung am făcut a 2-a cea mai bună investiție din viața mea.

  Un produs achiziționat mai degrabă ca un moft pentru poftele lui Cristi de sandwich-uri s-a transformat în cel mai versatil aparat de bucătărie. Din punctul meu de vedere, n-ar trebui să lipsească din nicio locuință. Iar pentru elevi și studenți care stau la cămin, este negreșit cea mai bună opțiune.

  Nu este un material promoțional. Nu ne-a contactat nimeni de la Tefal să facem publicitate sau ceva. Pur și simplu ne place foarte mult jucăria asta și îi vedem aplicabilitatea în foarte multe scenarii din bucătărie. Motiv pentru care, am zis că cel mai bine este să vă spunem două vorbe despre ea. Apoi, mai vedeți voi dacă vreți sau nu să dați banii.

  Sandwich-maker Tefal Snack Time 3 în 1 se vinde ca pâinea caldă

  În acest moment, stocurile sunt epuizate la eMAG, însă puteți comanda și de la Altex, Flanco sau Carrefour. Nu știu dacă Tefal are în plan să mai bage în ofertele retailerilor acest produs, dar eu zic să nu ignore acest feeback, că știu sigur că se va vinde în continuare ca pâinea caldă.

  Și, haideți să vedem exact ce poți să faci cu acest aparat promovat exclusiv pentru sandwich-uri și gofre. Nu știu de ce Tefal se limitează doar la aceste două aplicabilități, că noi am găsit multe altele.

  Spre exemplu, pe lângă sandwich-urile triunghi sau dreptunghi și delicioasele gofre, poți face mici sau chifteluțe, legume la grătar, burgeri sau hotdogs, poți prăji pâine sau ouă.

  legume la grătar

  Se curăță foarte ușor

  Partea cea mai frumoasă este că acest aparat, oricât de mult s-ar murdări, se curăță extrem de ușor. Este un aparat de sanwich-uri multifuncțional, cu 3 seturi de tăvițe care se spală foarte simplu și rapid cu apă caldă și detergent de vase.

  Am văzut că unele persoane au reclamat că se strică la mașina de spălat vase, însă producătorul recomandă spălarea astfel. Noi nu avem mașină de spălat vase, așa că spălatul la mână cu apă caldă și detergent e sfânt.

  Îl folosești extrem de simplu, pentru că are un singur buton de pornire/oprire. Pentru a ști când s-a preîncălzit aparatul, ai un indicator roșu/verde și aia e tot. Acesta vine cu un mâner izolat, să poți bloca aparatul când pregătești sanwich-urile sau orice alt preparat enumerat anterior.

  sandwich

  Poți inclusiv să prăjești carne fără să folosești ulei

  Pentru persoanele la regim, aparatul acesta este aur. Desigur, consumă energie electrică, deci vei plăti la factură atât cât consumi.

  Are putere de 700W, ceea ce înseamnă că atunci când îl folosești consumă la jumătate față de un uscător de păr. Cel puțin, așa e în cazul nostru.

  În cel mult 10 minute poți găti 6 mici, suficienți pentru 2 persoane. Sandwich-urile se gătesc în maxim 5 minute, iar gofrele în 3 minute. Dacă ai carne de mici, aceasta se gătește în funcție de cât de groasă e, însă tot nu durează mai mult de 10 – 12 minute.

  Tefal Snack Time 3 în 1 friptura

  Așadar, este un aparat de bucătărie pe care efectiv îl ador. Dacă nu obișnuiești să petreci mult timp să gătești în bucătărie, 100% îți va plăcea foarte mult.

  Sandwich-maker Tefal Snack Time 3 în 1 – Ca orice dispozitiv, are și părți negative

  Spre exemplu, butoanele pentru detașarea tăvițelor sunt plasate în interior și sunt dintr-un plastic destul de rezistent. Pe termen lung, nu știu dacă acestea vor fi afectate de căldura mare, dar probabil a făcut Tefal ceva teste înainte să lanseze produsul pe piață.

  Apoi, trebuie să stabilești mereu măsurile de gătit și să ții cont de dimensiunea tăvilor. Mai ales în cazul în care gătești gofre. Dacă pui prea multă compoziție sau dacă gătești sandwich-uri cu prea mult cașcaval, te poți aștepta să dea pe-afară și să miroasă a ars.

  Vedeți că sunt 2 colecții de sandwich-maker modelul acesta. E varianta cu 2 plăci: pentru gofre și sandwich și varianta care are și grătar pe care o avem noi.

  Recomandăm din plin varianta cu 3, chiar dacă stocurile sunt limitate. Desigur, dacă mergeți pe varianta cu 2, puteți verifica dacă aveți de unde să cumpărați și tăvile de grătar, pentru că sunt compatibile.

  Este un sandwich-maker mai mare decât unul clasic, dar și aplicabilitatea este variată

  Personal, dimensiunea și greutatea nu ne deranjează. Este super util, suntem foarte mulțumiți de el și sperăm să nu se strice prea curând. Oricum, vă ținem la curent în comentarii dacă e să cedeze ceva la el.

  Până una alta, ați văzut ce am gătit, cum arată mâncarea pregătită cu el și  la final dăm nota 10 pentru un produs care costă doar 300 de lei și te scapă de multe bătăi de cap.

  Anul acesta, Tefal are și o tombolă unde puteți înscrie bonurile, iar în cont vi se întorc 10% din valoarea produsului. Sume pe care le puteți folosi să luați alte produse Tefal. Detalii despre asta vă las în descriere, pentru că e păcat să pierzi 30 de lei, dacă poți să îi câștigi – dacă e să avem o vorbă demnă a la Gică Hagi.

  Dacă aveți și alte întrebări, ne auzim în comentarii.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here