More

  TCL lansează televizorul ultra slim TCL 65EC780

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TCL lansează televizorul ultra slim TCL 65EC780. Acesta face parte din seria de televizoare ultra-performante cu design de lux EC78.

  Seria EC78 combină designul atemporal din metal ultra slim, cu calitatea imaginii 4K HDR10+, o gamă extinsă de culori, tehnologia Dolby Vision și cel mai avansat sistem Smart TV de până acum – Android TV, cu Google Assistant încorporat – fiind destinată celor care nu vor să facă niciun compromis între performanță și eleganță.

  4K HDR10+: Contrast puternic, culorii vii, detalii surprinzătoare

  Cel mai recent standard pentru rezoluția 4K este caracteristica HDR (High Dynamic Range – interval dinamic ridicat), care extinde semnificativ gama de culori, îmbunătățește luminozitatea și permite gradații mai fine între cele mai întunecate și cele mai deschise nuanțe.

  Împreună cu 4K, HDR10+ oferă imagini mult mai aproape de realitate: indiferent de cât de întunecate sau luminoase sunt imaginile de pe ecran, curba de mapare a tonurilor este armonizată și optimizată scenă cu scenă.

  WCG: Experiență de cinematograf digital acasă

  Datorită funcției WCG (White Colour Gamut – gamă largă de culori) ce reproduce nuanțe intense și ultra-realiste, cu 30% mai pure și mai bogate decât ecranele LED tradiționale, utilizatorii se pot bucura de experiența de cinematograf digital în propria sufragerie și de peste 1 miliard de culori rupte parcă din realitate.

  Dolby Vision – Atmos: Fidelitate fără precedent

  Tehnologia Dolby Vision transpune privitorii în povestea de pe ecran, datorită sunetului redat într-un mediu 3D, care, folosind doar difuzoarele televizorului, duce experiența de vizionare a filmelor la un nivel superior, de un realism mai uimitor decât niciodată.

  ONKYO: Sunet captivant, specific sălii de cinema

  Odată cu noul televizor TCL, filmele, muzica și jocurile video pătrund într-o nouă dimensiune, care amintește de sala de cinema, prin sistemul integrat de sunet ONKYO, cu 4 difuzoare frontale cu o capacitate de 60W pe modelul de 65 inch și de 56W pe modelul de 55 inch.

  Android TV: Control vocal avansat

  Sistemul Android TV oferă o experiență TV hands-free. Utilizatorii pot accesa, porni și controla conținutul video, ajusta volumul și multe altele de la distanță, doar prin voce. Totul este atât de simplu, încât ai impresia că poți vorbi cu televizorul tău ca și cum ai vorbi cu prietenii.

  Google Home, Google Assistant și Alexa: Multitasking nelimitat

  Noul televizor TCL vine cu Google Home și Google Assistant încorporate. Fără a pune pe pauză ceea ce urmăresc, utilizatorii pot găsi cel mai recent blockbuster, pot verifica scorul unui meci, pot aprinde lumina sau pot regla temperatura în casă. Google Assistant este gata să ajute, fiind capabil să răspundă la peste 1 milion de comenzi.

  De asemenea, modelul 65EC780 este compatibil cu Alexa, asistentul virtual dezvoltat de Amazon, care poate porni muzica, poate verifica știrile și vremea, poate schimba canalele TV și ajusta volumul, printre multe altele.

  TCL lansează televizorul ultra slim TCL 65EC780 – Design ultra slim, fără ramă

  Noul televizor TCL vine cu un design ultra-slim compatibil cu orice stil de amenajare. Astfel, pune accent pe experiența de vizionare și pe eleganța atemporală. A fost gândit fără cadru, pentru un ecran mai mare, și cu suport central din metal, durabil și în același timp grațios.

  Principalele specificații

  Diagonală display: 164 cm
  Sistem de operare: Android
  Aplicații de video streaming: YouTube, Netflix, HBOGo
  Caracteristici-cheie: comenzi vocale, asistent vocal inteligent, Screen Mirroring
  Tip procesor: Quad Core
  Capacitate stocare: 16 GB
  Rezoluție: 3840 x 2160
  Tip tehnologie HDR: HDR 10
  Tehnologii audio: Dolby TruHD, Dolby AC-4, Dolby Atmos, Equalizer, Front Firing, Onkyo, Digital Pure Sound, Auto volume control
  Dimensiune cu stand: 1448 x 931 x 337 mm
  Dimensiune fără stand: 1448 x 861 x 95 mm
  Compatibilitate VESA: 400 x 200

  Televizorul TCL 65EC780 este disponibil la prețuri recomandate de vânzare începând cu 5.999 Lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.