Beta iOS 14 pentru dezvoltatori este disponibil | NOOBZ.RO

Beta iOS 14 pentru dezvoltatori este disponibil

Mădălina Gănescu
- 24.06.2020, 22:28 în Aplicaţii
9

SHARES
Beta iOS 14

Beta iOS 14 pentru dezvoltatori este disponibil. Asta înseamnă că parte dintre utilizatori au posibilitatea să descopere funcții ale noului sistem de operare. iOS 14 va include o serie de noi funcționalități care s-ar putea să-ți placă. Printre acestea se numără ”Back Tap” care îți oferă posibilitatea să stabilești o serie de scurtături prin tastare dublă sau triplă pe spatele iPhone-ului.

Vorbim despre o  funcție care își dorește să fie accesibilă și utilă mai ales pentru persoanele cu funcții motorii limitate. Deși, categoric vorbim despre o funcție utilă pentru oricine își dorește să execute o anumită acțiune pe telefon fără să mai folosească ecranul acestuia.

Beta iOS 14 pentru dezvoltatori este disponibil

Apple își propune să scoată maximum din durata de viață a bateriei căștilor AirPods. MacRumors a depistat că iOS 14 extinde încărcarea optimizată a bateriei la căștile wireless. Funcția va reîncărca AirPods-urile la 80%. Acest lucru ar putea ajuta la durata de viață per total a căștilor.

O altă funcție accesibilă trimite notificări atunci când iPhone-ul tău detectează sunete care necesită atenție. Spre exemplu, dacă îți plânge copilul, a pornit alarma de fum sau se întâmplă o urgență, vei primi notificare.

9to5Mac a observat că poți alege să limitezi accesul în Fotografii la doar câteva fotografii selectate în loc de întreaga librărie. Astfel, nu va mai fi nevoie să expui fotografii cu familia sau alte capturi sensibile în aplicație atunci când partajezi în social media anumite imagini.

Multe alte funcționalități noi vor apărea în iOS 14. Noi le așteptăm cu interes. Până atunci, scrieți-ne în comentarii cum vi se par cele pe care le-au semnalat testerii.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!