More

  TCL aduce seria de televizoare X91 QLED 8K în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TCL aduce seria de televizoare X91 QLED 8K în România. ”Seria X91 aduce plus-valoare angajamentului continuu al TCL față de tehnologia de afișare Quantum Dot. Cu o calitate audiovizuală superioară, împreună cu tehnologia AI și designul modern, noile televizoare oferă consumatorilor o experiență cinematografică fără egal, în intimitatea casei lor.”, a declarat Kevin Wang, CEO al TCL Industries Holdings Co., Ltd. și TCL Electronics.

  Detalii fără limite, experiențe vizuale noi

  Cu X91, TCL îi introduce pe consumatori în lumea 8K. Rezoluția 8K a seriei este de 4 ori mai mare decât a televizoarelor UHD 4K și de 16 ori mai mare decât a televizoarelor Full HD. Cu 7680 x 4320 pixeli, aceasta ajunge la 33,18 milioane de pixeli. Consumatorii pot experimenta acum o imagine mult mai clară și mai detaliată.

  AI 8K: Tehnologia viitorului

  În 2020 nu există numeroase filme sau conținut video disponibile în rezoluție 8K. Acum, tehnologia TCL 8K poate optimiza imagini SD, HD, FHD, 4K și videoclipuri la această rezoluție, transformând automat fiecare pixel în format 8K.

  Rezultatul? Detalii impresionante și vii, text mai clar, lizibilitate optimă și realism îmbunătățit, indiferent de rezoluția originală a sursei.

  HDR PREMIUM 1000: Detalii, culoare, lumină, la un cu totul alt nivel

  La inovația și calitatea televizoarelor din seria X91 contribuie semnificativ tehnologia HDR PREMIUM 1000. Această funcție asigură o experiență de vizionare HDR excepțională, cu detalii uimitoare la nivelul luminozității, zonelor de umbră și contrast, culori vii și forme clare.

  Astfel, noile televizoare TCL reproduc perfect toate nuanțele de lumină pentru un efect HDR superior. În același timp, acestea asigură o experiență de vizionare excelentă, chiar și în camere foarte luminoase.

  Dolby Vision – Atmos: Realism fără precedent

  Seria X91 este echipată cu Tehnologia Dolby Vision și cu un sistem de sunet de vârf în industrie, cu hardware de la Onkyo și tehnologia Dolby Atmos®, pentru o vizionare captivantă, atotcuprinzătoare, memorabilă.

  Android TV, pentru o experiență personalizată, nelimitată

  Seria X91 are preinstalat sistemul de operare Android TV. Utilizatorii pot accesa, porni și controla conținutul video, ajusta volumul și multe altele, de la distanță, doar prin voce. Cu Chromecast, fotografiile, videoclipurile și muzica de pe orice dispozitiv pot fi acum experimentate pe QLED 8K. Cu Google Assistant încorporat, capabil să răspundă la peste 1 milion de comenzi, viața devine, pur și simplu, mai simplă.

  Experiența IMAX® Enhanced, trăită pe deplin acasă

  Datorită funcționalităților audiovizuale și a ecranului foarte mare, seria de televizoare X91 Android QLED de la TCL a primit certificarea globală IMAX® Enhanced, confirmând astfel performanța de top a tehnologiilor folosite și experiența de vizionare la nivel de cinema oferită utilizatorilor.

  Revoluționara Pop-Up Camera aduce prietenii împreună, de oriunde, oricând

  Seria X91 include o cameră pop-up retractabilă, care asigură posibilități de conectare nelimitate, oriunde și oricând, fuzionând experiența socială cu televizorul. Cu Google Duo sau alte servicii de Internet, această caracteristică inovatoare permite consumatorilor să se bucure de apeluri video de grup gratuite, chat și apeluri vocale cu prietenii ori familia.

  TCL aduce seria de televizoare X91: Design ultra-slim, elegant, fără ramă

  Seria de televizoare X91 vine cu un design ultra-slim compatibil cu orice stil de amenajare, punând accent pe experiența de vizionare și pe eleganța atemporală.

  Televizoarele X91, alături de alte două modele TV QLED, seriile C71 și C81, fac parte din linia TV QLED 2020 a TCL.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.