More

  Programul de reparații independente Apple vine în Europa

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Programul de reparații independente Apple vine în Europa. După succesul înregistrat în SUA, magazine și service-uri independente din 32 de țări din Europa, dar și din Canada, pot aplica pentru programul Independent de Reparații de la Apple. Nu se percepe nicio taxă de înscriere, iar pregătirea este gratuită pentru noile afaceri.

  Firmele trebuie să aibă un tehnician certificat Apple care poate efectua reparații pentru a se califica în program. Pentru informații cu privire la participare, cei interesați pot consulta pagina de suport Apple.

  Cine poate să aplice pentru Programul de reparații independente Apple

  Pot participa companiile interesate să efectueze reparații iPhone fără garanție direct utilizatorilor finali. Apple nu va lua în considere solicitările de la firme care folosesc termenii mărcii Apple ca parte a vreunui nume de companie sau a paginilor web, cu excepția cazului în care această utilizare respectă Termenii mărcii Apple.

  Distribuitorii de componente și distribuitorii nu sunt eligibili pentru acest program. Vânzătorii Apple autorizați nu sunt eligibili pentru acest program, dar pot aplica pentru programul de Furnizor de servicii autorizat Apple.

  Companiile care aplică trebuie să fie consacrate și să pună la dispoziția Apple documentele de verificare a afacerilor. Instrumentele de reparație Apple, instruirea, ghidul de service și diagnosticul trebuie să fie păstrate confidențiale.

  Companiile eligibile trebuie să dețină o locație comercială într-o clădire ușor accesibilă. O adresă rezidențială nu este acceptată ca locație de serviciu.

  Pentru a primi certificare să repari produsele Apple, trebuie să promovezi examenele printr-un centru de testare autorizat online. Certificările sunt actualizate anual pentru fiecare produs. Întreprinderile care au fost aprobate să fie un furnizor independent de reparații nu trebuie să plătească taxe de certificare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.