Garmin aduce încărcarea solară pe smartwatch-uri | NOOBZ.RO

Garmin aduce încărcarea solară pe smartwatch-uri

Muche Ecaterina
- 8.07.2020, 17:15 în Smartwatch
10

SHARES
Garmin aduce încărcarea solară

Garmin aduce încărcarea solară pe smartwatch-uri. Compania speră ca tehnologia solară să schimbe percepția utilizatorilor cu privire la smartwatch-uri. Producătorul speră să crească exponențial timpul de utilizare. Astfel, utilizatorul nu va fi nevoit să poarte atât de des grija alimentării cu energie a ceasului.

Atât Fenix 6S și 6S Pro vor avea adăugat în nume termenul ”Solar” și vin cu câte o lentilă solară din sticlă peste cadrane. 6S Solar de bază are în continuare autonomia de 9 zile. Însă, aceasta poate să fie extinsă cu o zi și jumătate dacă ”expui suficient ceasul la razele soarelui”. 6 Pro Solar poate să ofere o autonomie a bateriei de până la 14 zile pentru două zile în plus în care ai expus ceasul la soare.

Garmin aduce încărcarea solară și pe Instinct și Tactix Delta

Modelele din gama Instinct sunt: Instinct Solar, Instinct Solar Surf Edition și Instinct Solar Tactical Edition. Garmin spune că dacă activezi în cazul celor 4 ceasuri modul de economisire al bateriei, acesta poate supraviețui aproape nedeterminat fără să fie încărcat. Dacă nu folosești modul de economisire al bateriei, modul smartwatch oferă până la 50 de zile de autonomie.

Pentru fanii Tactix Delta, versiunea militară, Garmin a adăugat, de asemenea, încărcare solară. Actualul model oferă autonomie de până la 21 de zile ca smartwatch și de până la 60 de ore cu modul GSP activat continuu. Energia solară va încărca bateria pentru încă 24 de zile. Condiția este să utilizezi cât mai mult ceasul în bătaia razelor soarelui.

Smartwatch-ul Instinct Solar de bază are un preț care pornește de la 400 de dolari. Cel mai ieftin model Solar Fenix 6S are preț de pornire de la 850 de dolari, iar Tactix costă 1100 de dolari.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!