More

  Samsung va lansa două tablete noi la Galaxy Unpacked

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung va lansa două tablete noi la Galaxy Unpacked în august. Gigantul are un trio de smartphone-uri noi și un smartwatch pregătite pentru debut în zilele următoare.

  Un raport sugerează că se așteaptă chiar și o pereche de tablete. Sunt o mulțime de dispozitive care urmează să fie dezvăluite. Cele două tablete au denumirea de cod „Palette”. Ele sunt așteptate să fie anunțate la evenimentul virtual Samsung Unpacked din 5 august. Bineînțeles, alături de Samsung Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G. Se pare că Galaxy Watch 3 va fi lansat câteva săptămâni mai devreme, pe 22 iulie.

  Samsung va lansa două tablete noi la Galaxy Unpacked

  Tabletele fără nume, spune Gizmodo, sunt membre ale familiei Galaxy Tab S. Deocamdată, acestea sunt denumite Palette 1 și Palette 2 și se zvonește că ar fi concurența directă a iPad Pro.

  Se preconizează că aceste noi tablete vor fi cele mai mari lansate de Samsung. Însă nu sunt informații cu privire la dimensiuni. Palette 1 ar fi cu siguranță mai mare, mai receptivă și mai puternică decât orice tabletă pe care Samsung a lansat-o până acum. În timp ce, Palette 2 va fi superioară, cu un display mai mare și o rată de refresh de 120Hz.

  Palette 1 înclină spre o experiență de vizionare mai bună față de tabletele anterioare și ar putea obține un afișaj de 90Hz. Ambele tablete Palette, pentru a oferi iPad Pro o concurență mai rigidă, vor fi vândute ca alternative ale laptopului, cu suport pentru tastatură, recunoaștere multi-finger și S-Pen îmbunătățit.

  Zvonurile mai spun că Palette 1 se va vinde în trei variante – doar Wi-Fi,  4G și 5G pentru 629 £ (~ 790 USD), 729 £ (~ 920 $) și respectiv 799 £ (~ 999 $). Se pare că, Palette 2 va sări peste varianta 4G și vine în modele 5G și Wi-Fi doar pentru 999 £ (~ 1.250 USD), respectiv 799 £ (~ 999 $). Ambele tablete vor fi scoase la vânzare undeva în septembrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.