More

  Android 10 are cea mai rapidă rată de adopție

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Android 10 are cea mai rapidă rată de adopție a oricărei versiuni de Android. Sistemul de operare a fost instalat pe 100 de milioane de dispozitive la cinci luni de la lansare.

  Google s-a luptat mult timp pentru ca producătorii de dispozitive să actualizeze dispozitive mai vechi la cea mai recentă versiune de Android. Compania a anunțat că începe să vadă un success în Android 10. Acesta a înregistrat cele mai rapide rate de adopție ale oricărei versiuni de Android.

  Android 10 are cea mai rapidă rată de adopție

  Potrivit Google, Android 10 a fost instalat pe 100 de milioane de dispozitive la cinci luni de la lansarea sa în septembrie 2019. Cu alte cuvinte, cu 28% mai repede față de Android Pie. Google creditează rata de adopție mai rapidă datorită îmbunătățirilor pe care compania le-a adus de-a lungul anilor. Printre îmbunătățiri se numără Project Treble de la Android Oreo și Project Mainline al Android 10. Acestea ajută companiile de hardware să creeze noi actualizări.

  Dar, deși aceste numere sunt impresionante, în postarea Google lipsesc, în mod special, câteva informații cruciale. Printre ele se numără procentul de dispozitive Android care rulează Android 10. E posibil ca numărul să fie mai mic decât ar dori Google. De fapt, Google a încetat publicarea efectivă a procentului de defalcare ce arată ce dispozitive Android rulează în versiunea completă a Android.

  Aceste numere pălesc, de asemenea, în comparație cu Apple, care are în prezent 81% din toate dispozitivele iOS trecute pe ultimul iOS 13. De altfel, un avantaj ajutat de controlul aproape total al Apple asupra hardware-ului și software-ului.

  Cu toate acestea, Google arată progres și sperăm că va reuși să continue tendința cu Android 11 atunci când se va lansa la sfârșitul acestui an.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.