Google testează semafoarele în Hărți pe Android | NOOBZ.RO

Google testează semafoarele în Hărți pe Android

Muche Ecaterina
- 12.07.2020, 19:21 în Aplicaţii
7

SHARES
Google testează semafoarele

Google testează semafoarele în Hărți pe Android. Acest lucru se aplică indiferent dacă navighezi sau doar cauți ceva. Majoritatea utilizatorilor nu par să aibă încă funcția disponibilă.

Droid Life raportează că Google pare să testeze pictogramele semaforului din Hărți pe dispozitivele Android. Semafoarele vor apărea dacă navighezi și sunt mărite în aplicație în timp ce conduci. Asta pentru a te ajuta să păstrezi ochii pe drum.

Semafoarele nu par să afecteze semnalele audio sau rutarea, însă nu te aștepta să auzi indicații legate de culori dacă pictogramele apar pe telefon.

Google testează semafoarele

„Pentru a ajuta oamenii să fie mai bine informați pe drum, testăm o funcție a aplicației Hărți pe Android care arată locația semafoarelor în anumite orașe din SUA.” Asta a declarat un purtător de cuvânt al Google pentru Android Authority.

New York, San Francisco, Los Angeles și Chicago sunt printre primele orașe care prezintă caracteristica semafoarelor. De asemenea, Google spune că intenționează să extindă funcția în mai multe orașe în timp.

Dacă acest lucru sună familiar, nu este deloc surprinzător. Apple Maps a început să arate semafoarele în timpul navigației cu aproximativ un an în urmă, iar Siri își va adapta instrucțiunile pe baza luminilor care urmează. Cu cât aplicațiile de mapare încorporează semafoare, cu atât este mai ușor pentru toată lumea să ia alegeri în cunoștință de rută.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!