More

  Samsung lucrează la o nouă brățară Galaxy Fit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Se pare că, Samsung lucrează la o nouă brățară Galaxy Fit. Un nou Samsung wearable a apărut pe FCC (Comisia Federală de Comunicații).

  Numărul de model al dispozitivului sugerează că ar putea fi un succesor al Galaxy Fit e. Dispozitivul este livrat cu o baterie de 154 mAh și încărcarea se face cu cu pogo pin.

  Samsung ar putea lucra la o nouă versiune a Galaxy Fit. O listă FCC a unui Samsung wearable cu numărul de model SM-R220 alături de documentele de testare, arată un tracker de fitness Samsung.

  Samsung lucrează la o nouă brățară Galaxy Fit

  Samsung a lansat Galaxy Fit și Galaxy Fit e anul trecut cu numărul de model SM-R375. Acesta este similar cu numărul de model al acestui nou dispozitiv. Lista FCC arată, de asemenea, o diagramă a etichetei cu denumirea Samsung care are aceeași formă ovală alungită ca modelele anterioare Galaxy Fit.

  Documentele de testare arată că dispozitivul are o baterie de 154 mAh. În comparație, Galaxy Fit și Galaxy Fit e dispun de baterii de 120mAh, respectiv 70mAh.

  Noul wearable pare să folosească un încărcător pogo pin ca Galaxy Fit e, ceea ce indică faptul că este un model mai ieftin. În schimb, Galaxy Fit a inclus încărcare NFC.

  Dispozitivul este listat cu suport Bluetooth Low Energy, un standard obișnuit pe care majoritatea benzilor de fitness îl folosesc.

  Din păcate, nu există imagini de produs în documentele FCC care să facă referire la cum ar arata dispozitivul. Însă ne putem aștepta la un design similar cu Galaxy Fit e.

  Galaxy Fit de la Samsung sunt destinate celor care ar prefera să nu cumpere un smartwatch scump. Anul trecut, compania a lansat Galaxy Fit alături de Galaxy Watch Active, așa că poate Samsung intenționează să dezvăluie alte noi wearables alături de Galaxy Watch 3.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.