Hyperion Motors lansează o super-mașină alimentată cu hidrogen

Muche Ecaterina
- 16.07.2020, 11:27 în Evoluţie
8

SHARES
Hyperion Motors lansează o super-mașină

Hyperion Motors lansează o super-mașină alimentată cu hidrogen. XP-1 se lansează în august. Un teaser-ul video al XP-1 promite „tehnologie spațială pentru drum”.

Hyperion Motors lucrează de ani buni la un proiect de super-mașină. Potrivit unui teaser video, vom vedea XP-1 alimentat cu hidrogen luna viitoare. În ianuarie, Autoblog a menționat că Hyperion Motors își va expune vehiculul la Salonul Auto de la New York. Însă, cum evenimentul a fost anulat, dezvăluirea acestuia va fi digitală.

Hyperion Motors lansează o super-mașină alimentată cu hidrogen

Într-un comunicat de presă, CEO-ul Angelo Kafantaris a declarat „Suntem extrem de încântați să lansăm Hyperion în lume, astfel încât să putem educa oamenii în beneficiile sistemelor electrice bazate pe hidrogen. Ca cel mai abundant element din univers, potențialul este practic nelimitat. Scopul nostru este să spunem povestea hidrogenului cu vehicule inspiratoare și soluții de infrastructură.”

Deocamdată, tot ce avem este acest teaser vag care conține o imagine în umbră a unui vehicul. Acesta se va înfășura în jurul unui „motor de înaltă performanță, cu emisii zero cu hidrogen electric”.

Ce părere ai despre un astfel de proiect. În cât timp crezi că va fi lansată pentru mase o linie de mașini care rulează pe bază de hidrogen?

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!