More

  UE reglementează jocurile și magazinele de aplicații

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  UE reglementează jocurile și magazinele de aplicații. Uniunea Europeană a decis să protejeze dezvoltatorii de aplicații și jocuri prin eliberarea unei noi reglementări care ar determina gigantii de tehnologie Google și Apple să fie mai corecți cu dezvoltatorii.

  Cele două companii sunt cunoscute pentru controlul exercitat asupra a ceea ce apare sau este postat în magazinele de aplicații. Ambele companii pot controla totul până la a șterge definitiv aplicațiile, fără a oferi un motiv. De cele mai multe ori, atunci când apar reclamații, aplicațiile sunt din nou listate.

  UE urmărește să rezolve acestă problemă solicitând mai multă transparență între dezvoltatori, App Store și Google Play Store.

  UE reglementează jocurile și magazinele de aplicații

  Au fost prezentate noi drepturi care ar proteja dezvoltatorii de jocuri și aplicații, precum și editorii lor. Este necesară o procedură corectă pentru eliminarea acelor jocuri și aplicații.

  Noua reglementare include transparența dreptului de acces la date și condiții contractuale mai inteligibile și transparența tratamentului diferențiat. De asemenea, UE vrea un nou set de cerințe de transparență pentru criteriile de clasare.

  Această reglementare este limitată doar la platforme care permit dezvoltatorilor lansarea de aplicații și jocuri. Evident, asta înseamnă Android și iOS.

  Această nouă reglementare a platformei europene va avea cu siguranță un impact. Este posibil ca unii dezvoltatori și editori să nu fie mulțumiți de această hotărâre.

  Însă, consumatorii vor beneficia cu siguranță de această schimbare. Cu puțin noroc, această schimbare și cerere de transparență îi va face pe dezvoltatorii de jocuri din Europa să îmbunătățească și mai mult practicile de afaceri și chiar să contribuie la protejarea libertății lor artistice.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.