More

  Facebook aduce partajarea ecranului pe Messenger

  Facebook aduce partajarea ecranului pe Messenger. Nu este necesară aplicația web sau desktop pentru a distribui ecranul.

  Facebook aduce partajarea ecranului pe Messenger

  Se pare că, de acum, în conferințele din aplicația mobilă Facebook Messenger, vom putea partaja rapid ecranul. Facebook a adăugat partajarea ecranului la apelurile video Messenger în aplicațiile sale mobile pentru iOS și Android. Nu va mai fi nevoie să utilizăm aplicațiile web sau desktop.

  Când partajăm un ecran în timpul unui apel video Messenger, vom putea face lucruri precum cumpărături online sau facem scroll pe rețelele de socializare. Facebook speră că acesta va fi un „mod distractiv și antrenant” de a ne conecta cu prietenii și familia.

  Utilizatorii Facebook pot, de asemenea, să partajeze ecranele lor cu până la 16 persoane în Messenger Rooms pe web și desktop. Facebook va trece în curând limita de la 16 persoane la 50 și intenționează să ofere mai mult control pentru cei care își pot partaja ecranul. Partajarea ecranului este disponibilă și în Workplace Rooms, unde este mai relevantă.

  Ce părere ai despre această funcționalitate? Ți se pare utilă, crezi că o vei folosi în anumite activități pe care le ai în aplicație? Care sunt cele mai utilizate funcționalități din Messenger și de ce le folosești? Scrie-ne în comentarii părerile tale!

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here