More

  BenQ a lansat MOBIUZ EX2510 și MOBIUZ EX2710

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  BenQ a lansat EX2510 și EX2710, primele modele din seria MOBIUZ, destinată pasionaților de gaming. BenQ s-a axat întotdeauna pe crearea de produse care să răspundă când mai bine cerințelor utilizatorilor din toate segmentele de piață.

  De aceea, oferta de monitoare BenQ este împărțită pe categorii, în funcție de scenariul de utilizare vizat – de la business și birou, până la gaming, producție și editare.

  Pentru a răspunde și mai bine nevoilor utilizatorilor din zona de gaming, BenQ a creat o nouă serie de produse. BenQ a lansat MOBIUZ. Noile produse valorifică avantajele tehnologiei HDRi și a boxelor treVolo integrate, pentru a optimiza experiența de joc prin imagine, sunet și control.

  BenQ a lansat MOBIUZ

  Atât EX2510, cât și EX2710, adoptă un design modern, cu ramă subțire și ușoare note agresive. Echipate cu panouri IPS Full HD de 24.5” și respectiv 27”, acestea pot reda imagini deosebit de realiste, cu o acoperire în proporție de 99% a spectrului sRGB, un nivel ridicat al detaliilor și unghiuri de vizibilitate foarte largi.

  Experiența vizuală este și mai mult îmbunătățită de tehnologia HDRi. Aceasta permite redarea clară a tuturor detaliilor din orice scenă, indiferent de complexitatea iluminării. Tehnologia funcționează în strânsă legătură cu un senzor de lumină ambientală implementat discret. Rolul acestui senzor este de a garanta aplicarea întotdeauna a luminozității optime, indiferent de condițiile de mediu.

  Ambele modele oferă luminozitate maximă de 400cd/m2 și contrast de 1000:1, precum și funcțiile Light Tuner și Black eQualizer, ce permit optimizarea redării în funcție de conținut. Performanțele în scenele de acțiune sunt și ele de top, mulțumită timpului de răspuns MPRT de 1ms și a ratei de reîmprospătare a imaginilor de 144Hz.

  O experiență de joc completă nu presupune numai o soluție vizuală adecvată, ci și una audio pe măsură. Atât EX2510, cât și EX2710, încorporează boxe treVolo de 2×2.5W. Aceste boxe sunt recunoscute pentru claritatea și fidelitatea redării.

  Cele două modele sunt prevăzute cu tehnologii special create pentru protejarea ochilor. Piciorul de susținere permite înclinarea față/spate, rotirea în plan orizontal și ajustarea pe înălțime. Controlul este cât se poate de facil, fiind posibil prin intermediul unui joystick amplasat pe partea din spate.

  BenQ MOBIUZ EX2710 va fi disponibil în Europa din luna August. Prețul recomandat pentru produs este de 299.99 euro. EX2510 va fi disponibil pe piața din Europa începând cu Septembrie. Prețul recomandat pentru produs va fi de 259.99 euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.