More

  Cele trei priorități pe care Samsung le va urmări în perioada următoare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TM Roh împărtășește pentru prima oară strategia și viziunea lui în ceea ce privește Samsung, la 6 luni după ce a preluat funcția de președinte și Head of Mobile Communication Business din cadrul Samsung Electronics. TM Roh detaliază cele trei priorități pe care Samsung le va urmări în perioada următoare, perioadă pe care majoritatea o numim „noul normal”inovații semnificative, colaborare deschisă și agilitate operațională.

  Ca lider în industria tech, avem o responsabilitate, de a ajuta societatea să continue să avanseze. Mulți oameni se bazează pe noi, pentru a le oferi noi modalități de a comunica, de a lucra mai eficient și de a se conecta cu cei dragi.”, spune TM Roh.

  „În cadrul Unpacked, vom prezenta cinci noi device-uri. Acestea reprezintă viziunea noastră, aceea de a oferi experiențe mobile inovatoare, indiferent de unde ne aflăm. Acestea combină puterea cu funcționalitatea fără cusur, indiferent dacă lucrăm sau ne jucăm, acasă sau în deplasare”, adaugă TM Roh.

  Cele trei priorități strategice sunt detaliate, pe scurt, mai jos:

  Inovații semnificative. La Samsung, inovația are un scop precis: să ne facă viața tuturor mai bună și mai ușoară. În această perioadă, în care pandemia ne-a impus atât de multe limite, tehnologia este puntea noastră de legătură cu lumea.

  Perioada următoare va fi caracterizată de inovații mai curajoase. Vom transforma tehnologia mobilă într-una mai personală, mai inteligentă, mai utilă și mai sigură. Vom crea mai multe produse pe care poate acum câțiva ani nu le credeam posibile, așa cum sunt telefoanele pliabile. Totodată, pe măsură ce telefoanele Galaxy 5G sunt disponibile pe cât mai multe piețe, această tehnologie ne va permite experiențe pe care nici măcar nu ni le putem imagina acum.

  Colaborare deschisă

  Puterea grupului este mai puternic decât a unuia singur, iar ultimele luni ne-au demonstrat mai mult decât niciodată acest lucru.

  Gândiți-vă la colaborarea noastră cu Google, Microsoft, Netflix și Spotify. Am lucrat cu Google pentru a optimiza apelurile video, în așa fel încât utilizatorii să se poată conecta mai ușor cu cei dragi.

  De asemenea, am extins parteneriatul cu Microsoft, astfel încât smartphone-urile noastre Galaxy să poată distribui mesaje, fotografii și fișiere cu PC-urile Windows în timp real. Această colaborare va continua să se extindă, dat fiind că urmează un parteneriat cu Xbox.

  Agilitate operațională

  În această lume în continuă schimbare, agilitatea este crucială. Ritmul de schimbare dictat de această nouă realitate pe care o trăim a accelerat nevoie de agilitate operațională: abilitatea de a prioritiza resurse și de a fi eficienți astăzi, de a anticipa tendințe și de a lua decizii bune pentru mâine.

  Această agilitate ne-a permis să creăm dispozitive puternice și, implicit, experiențele conectate pe care ele le oferă. O parte din ele vor fi prezentate în cadrul Unpacked.

  Am luat în considerare ceea ce oamenii își doresc și ceea ce au nevoie – dispozitive optimizate pentru muncă, jocuri, multitasking, pentru o multitudine de stiluri de viață. Angajamentul nostru pentru inovație, alături de agilitatea noastră operațională ne-au permis să reimaginăm complet experiența cu telefonul mobill.

  În concluzie, aceste trei priorități strategice vor ghida Samsung Mobile în perioada imediat următoare. Ne vom reinventa și vom crea produse noi, punând în practică viziunea noastră de a oferi experiențe mobile noi și inovatoare pentru cât mai mulți oameni de pe glob.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.