More

  Galaxy Buds Live: 80 de prototipuri diferite de audiție până la produsul final

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noile Galaxy Buds Live au o poveste interesantă în spate. Pentru dezvoltarea lor au lucrat șase designeri profesionișți. Aceștia au testat nici mai mult, nici mai puțin de 80 de prototipuri diferite de audiție pentru a ajunge la forma finală a produsului.

  Galaxy Buds+, despre care veți găsi video pe YouTube Noobz, au fost concepute special sub forma unor căști de tip „canal”. Pe de altă parte, Galaxy Buds Live reprezintă un concept de căști de „tip deschis”, concentrate pe confort și eleganță.

  Acest aspect avantajează foarte mult utilizatorii care iubesc să asculte muzică permanent. Ca de altfel, și pe cei care obișnuiesc să urmărească videoclipuri în timp real sau să socializeze pe telefon pentru perioade îndelungate.

  Căștile de tip canal versus căști de tip deschis

  Căștile de tip canal pot deveni incomode pentru unii utilizatori atunci când sunt folosite timp de mai multe ore. Căștile de tip deschis se așează în afara pavilioanelor urechilor utilizatorului, facilitând circulația aerului și oferind o utilizare mai confortabilă.

  Am venit cu designul actual pentru a satisface o gamă largă de utilizatori și pentru a ne diferenția de alte produse prin intermediul acestei forme unice a căștilor.”, a explicat designerul Tommy Choi.

  Proiectarea acestui design unic a reprezentat una dintre cele mai importante provocări întâmpinate. În același timp, găsirea unei forme standard confortabile și potrivite tuturor a necesitat o serie de testări minuțioase. Pentru dezvoltarea Buds Live s-au făcut studii pe aproximativ 2000 de respondenți. De asemenea, a fost necesară și o studiere aprofundată a urechii umane. Asta pentru a fi siguri că noile Buds Live se simt confortabil în orice tip de ureche.

  Astfel, după găsirea celei mai confortabile forme, designerul Youngsang Jang a venit cu un concept inedit de carcasă pătrată asemănătoare unei cutii de bijuterii ușor de utilizat.

  După cum se poate observa, căștile au o strălucire similară bijuteriilor. Forma și dimensiunea carcasei au fost gândite special pentru a permite transportul în buzunar. În același timp, produsul oferă o autonomie generoasă de 21 de ore, când căștile sunt încărcate complet.

  Culorile noilor Galaxy Buds Live

  Mystic Bronze, Mystic White și Mystic Black – sunt adaptate pentru a se potrivi cu cele cinci noi dispozitive lansate în cadrul evenimentului virtual Samsung Galaxy Unpacked 2020.

  În vreme ce, materialele din care acestea sunt alcătuite au fost atent selecționate pentru a reduce impactul asupra mediului cauzat de deșeurile din plastic. Astfel, Galaxy Buds Live sunt realizate în proporție de 20% din materiale reciclate post-consum (PCM).

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.