More

  A vrut să își transmită moartea live pe Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un francez bolnav în fază terminală a vrut să își transmită moartea live pe Facebook. Alain Cocq a început să-și transmită live ultimele momente din viață atunci când nu a primit accept de la guvernul francez pentru a fi eutanasiat.

  Acesta a sperat că transmisiunea live avea să vină în sprijinul cauzei sale de a-și pune capăt zilelor. Francezul a refuzat mâncarea și medicamentele, iar astfel a trezit sentimente mixte în rândul urmăritorilor.

  A vrut să își transmită moartea live, dar Facebook l-a oprit

  Un purtător de cuvânt Facebook a declarat că respectă dorința lui Cocq de a ”atrage atenția asupra acestei probleme complexe”. Însă, mai spune el, modul în care acționează încalcă regulile care interzic transmisiunile tentativelor de suicid. Astfel, Facebook a luat măsuri pentru a bloca transmisiunile francezului.

  Cocq are o boală rară care face ca pereții arterelor să se lipească unii de alții. Bolnavul a cerut președintelui Emmanuel Macron să fie eutanasiat, dar liderul Franței a refuzat. Macron spune că ”respectă” efortul, dar nu poate fi mai presus de lege.

  Cocq spune că nu se va lăsa intimidat de restricțiile Facebook. Mai mult decât atât, a promis că va veni cu o soluție pentru a transmite video în doar o zi. Însă, nu a precizat ce serviciu de streaming va folosi. Așa cum bine știm, YouTube și celelalte platforme video au reguli care interzic promovarea sinuciderii sau auto-vătămării.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.