More

  Facebook nu mai recomandă grupuri de sănătate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Unele grupuri de pe Facebook fac mai mult bine decât rău utilizatorilor. De asemenea, nenumărate au dat naștere unor controverse cu privire la anumite probleme din societate. Motiv pentru care, Facebook nu mai recomandă grupuri de sănătate.

  Compania spune că grupurile dedicate subiectelor despre sănătate nu mai sunt eligibile să apară în recomandări. Update-ul face parte din ultimele acțiuni ale companiei împotriva dezinformării.

  Dacă ești în grupuri de sănătate, iată ce spune Facebook

  ”Pentru a prioritiza conectarea oamenilor cu informații reale despre sănătate, începem să nu mai arătăm grupuri despre sănătate în recomandări.”, scrie Facebook într-o declarație. Gigantul online adaugă că utilizatorii vor putea să caute în continuare aceste grupuri. De asemenea, vor putea să invite alte persoane să se alăture acestor grupuri. Însă, orice grup care tratează subiecte despre sănătate nu va mai apărea la recomandări.

  Printre grupurile care au ridicat probleme companiei se numără cele anti-vaccinare și cele care prezintă teorii ale conspirației. Mike Zuckerberg a declarat recent că nu va șterge postările anti-vaccinare, cum face cu cele care dezinformează cu privire la COVID-19.

  De asemenea, Facebook va ”reduce conținutul din News Feed” pentru grupurile asociate cu teroriile conspiraționiste. În special, va reduce dintre cele legate de QAnon, parte din care a șters câteva sute deja.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.