More

  WhatsApp îți va permite să autodistrugi mesajele

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp îți va permite să autodistrugi mesajele. Compania a început să lanseze ”mesaje care dispar”. Dacă ai activată funcția, aplicația îți va șterge automat conversațiile în termen de 7 zile. WhatsApp vrea ca această funcție să redea o experiență de comunicare cât mai aproape de cea pe care o ai cu prietenii și familia în persoană.

  De ce a stabilit WhatsApp un termen de 7 zile? Se pare că este suficient de scurt cât să îți permită să te asiguri că nu sunt permanente conversațiile, dar și să ai suficient timp cât să revii la conversațiile recente.

  Echipa WhatsApp testează din octombrie 2019 mesajele care dispar. Pe atunci, funcția era disponibilă doar pentru mesajele de grup, dar produsul finit funcționează atât pentru chaturile de grup, cât și pentru cele individuale. Atât tu, cât și interlocutorul puteți activa funcția pentru chaturile individuale. În timp ce, numai administratorii o pot activa pentru conversațiile de grup.

  WhatsApp îți va permite să autodistrugi mesajele, dar nu te salvează de situații vulnerabile

  Funcția de ”mesaje care dispar” nu te salvează în situații sensibile. Așa încât, ține cont în continuare să nu partajezi date importante cu străinii. În cazul în care ai redirecționat un mesaj dintr-o conversație cu funcția activă, acesta nu va dispărea din chatul redirrecționat decât dacă funcția este activă și la partenerul de conversație.

  Mesajele citate în răspunsuri pot rămâne vizibile într-un chat mai mult de 7 zile, iar mesajele pot rămâne vizibile ca notificări chiar și după ce au fost șterse dacă nu le ștergeți.

  WhatsApp va păstra o copie a mesajelor tale, dacă faci o copie de rezervă înainte ca acestea să fie șterse. Orice conținut media trimis prin intermediul aplicației va fi, de asemenea, salvat pe dispozitivele prietenilor, dacă descărcarea automată este activată.

  În plus, nimic nu îi împiedică pe oameni să facă capturi de ecran sau fotografii din chat-uri. Funcția va fi disponibilă pentru toți utilizatorii din lume începând cu luna aceasta.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.