More

  Îți faci cont Orange Money 100% digital și primești 50 lei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Când mi-am făcut eu cont Orange Money acum un an de zile, a fost tot 100% digital. Însă, la scurt timp s-a introdus condiția de a merge în Orange shop. Noroc că nu a ținut mult! Astăzi, Orange anunță oficial că în doar 10 minute poți deschide cont Orange Money 100% digital. Iar eu pot să confirm că așa este!

  Cristi a mai încercat să își deschidă cont Orange Money la începutul verii. Însă, la acel moment nu putea să facă pasul pentru că numărul său de telefon este pe firmă. Din fericire, Orange nu te mai condiționează acum să fii doar abonat persoană fizică. În prezent, poți deschide un cont Orange Money 100% digital, indiferent ce tip de client Orange ești.

  Așa se face că, acum două zile, Cristi și-a deschis cont 100% digital în doar 10 minute. Am participat la întreg procesul de înrolare pentru că la final eram curioasă să mai aflu una-alta despre Google Pay care a venit și pe Orange Money.

  Pe Cristi l-a ajutat Marinela de la Orange Money

  Din informațiile pe care le am, angajații Orange lucrează de acasă în această perioadă grea prin care trecem. Ce mi-a plăcut cel mai mult din interacțiunea pe care Cristi a avut-o cu ea este că n-a fost operatorul-robot de call-center clasic pe care îl știm. A vorbit foarte prietenos, i-a sugerat să zâmbească pentru poza de verificare, a fost răbdătoare, iar în tot acest timp a fost mamă.

  Și țin să povestesc această întâmplare pentru că work from home vine cu multe peripeții. Iar Marinela a făcut față cu brio atât sarcinilor de serviciu, cât și familiei. Pentru acest lucru țin să o felicit! După Anton, consultantul nostru preferat de la Orange, Marinela este al doilea tip de angajat pe care mi-l doresc în cât mai multe companii cărora le plătesc servicii și produse.

  La fel cum am văzut potențial în Anton (aka Alexandru) încă de acum 3 ani, cred că și Marinela va avea mult succes. Este esențial să nu îți pierzi umorul, zâmbetul și energia, mai ales atunci când e vorba despre prestarea unui serviciu.

  Pe lângă amabilitatea Marinelei, Cristi a mai primit și 50 lei pentru că și-a deschis cont Orange Money 100% digital până pe 31 ianuarie 2021. În rândurile de mai jos ai toate detalii necesare prin care poți parcurge pașii pe care i-a făcut Cristi.

  Dacă ai cont Orange Money 100% digital, plătești cu telefonul sau ceasul

  Noul proces de înrolare digitală este disponibil tuturor clienților care au un număr de telefon mobil în rețeaua Orange România.

  După descărcarea aplicației Orange Money din App Store sau Google Play, clienții sunt ghidați printr-un proces de înregistrare la distanță, pe smartphone, direct în aplicația mobilă. În urma acceptării acordurilor legale, utilizatorii intră într-o conferință video cu un agent, ce durează aproximativ 3 minute. Aici li se va cere prezentarea cărții de identitate, ce va fi scanată virtual, și realizarea unei fotografii portret (selfie).

  Soluția de înrolare digitală lansată de Orange Money este dezvoltată printr-o integrare cu eID. eID este o companie ce se supune eIDAS, regulament UE care stabilește, printre altele, cerințele pentru procesele de identificare digitală în vederea efectuării de tranzacții electronice. Astfel, deschiderea rapidă, 100% pe mobil, a unui cont digital Orange Money este sigură pentru utilizatori și în linie cu cerințele europene.

  Orange Money răsplătește viitorii săi clienți

  Până pe 31 ianuarie, fiecare client Orange România care-și va deschide un cont online prin Orange Money și va face cel puțin două plăți va primi în cont 50 lei. Mai multe detalii despre campanie pot fi găsite aici.

  Orange Money reprezintă o alternativă simplă și digitală pentru a gestiona mai multe tipuri de servicii financiare:

  • – Deschiderea unui cont în RON cu un IBAN personalizat atașat;
  • – Înrolare 100% digitală pentru clienții care au un număr de telefon mobil în rețeaua Orange România;
  • – Transferuri naționale, printr-un număr de mobil sau IBAN, fără comision;
  • – Transferuri internaționale în 16 valute, fără comision;
  • – Carduri virtuale Visa de debit ce pot fi folosite instant pentru cumpărături online sau plăți cu telefonul ori ceasul. Clienții pot comanda și un card fizic la orice adresă națională;
  • – Plăți contactless, cu telefonul sau cu ceasul, prin Google Pay, Orange Pay, Apple Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay;
  • – Alimentarea contului prin transfer bancar sau top-up din orice card bancar;
  • – Plăți facturi la peste 70 de furnizori și încărcare cartele Orange.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.