More

  Ce îmbunătățiri primește Webex de la Cisco

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În pandemie, Webex a continuat să ajute afacerile să prospere și a devenit o platformă integrantă pentru guverne, pentru medici și pentru profesori. În articolul de astăzi aflăm ce îmbunătățiri primește Webex de la Cisco.

  Noul Webex oferă un mediu de lucru securizat, unic. Acesta acoperă nevoi de colaborare precum: apeluri, întâlni și mesagerie într-o singură aplicație care vine cu peste 50 de inovații dintre care amintim:

  • Eliminarea zgomotelor de fundal și îmbunătățirea comunicării
  • transcrieri și subtitrări
  • notițe și planificare activități
  • layout-uri video îmbunătățite și Webex Huddle (întâlniri spontane cu un singur clic)
  • o serie de funcționalități AI (Inteligență Artificială) pentru mesagerie și noile funcții de apelare permit utilizatorului să se concentreze pe activitățile care contează cel mai mult

  Noile funcții de analiză oferă informații personalizate și recomandări concrete angajaților, echipelor și organizațiilor.

  Ce a mai anunțat Cisco?

  • Funcționalități precum traducere în timp real în nouă limbi,
  • Utilizarea de gesturi în cadrul întâlnirilor bazate pe recunoașterea mișcărilor corpului
  • capabilități de partajare inovative.

  Aceste funcționalități vor fi disponibile în lunile următoare.

  Noi echipamente Webex

  O gamă de echipamente noi, care se adaugă la portofoliulul Cisco existent, dotat deja cu funcții de AI, vor oferi experiențe noi, indiferent dacă sunteți acasă sau la birou. Acestea includ:

  Webex Desk Camera

  Webex Desk Camera este ideală atât pentru acasă, cât și la birou. Aceasta este dotată cu funcționalități inteligente, cum ar fi recunoaștere facială și indicatori de ocupare a unei încăperi. Microfonul poate fi activat și dezactivat printr-un simplu gest.

  Ce îmbunătățiri primește Webex – Webex DeskHub:

  Având în vedere că multe organizații își regândesc și reconfigurează spațiile de birouri, revenirea la birou va presupune și o accentuare a procesului de utilizare a birourilor de către angajați prin rotație. Cu noul Webex Desk Hub, este foarte simplu să transformați orice birou disponibil într-un spațiu personal.

  Această nouă categorie de dispozitive este suficient de performantă pentru a oferi întâlniri video și apeluri telefonice la o calitate remarcabilă, dar permite și conectarea tuturor echipamentelor uzuale pentru productivitate și colaborare, cum ar fi cameră video, căști, monitor, laptop și telefon mobil.

  În plus, Webex Desk Hub permite rezervarea unui birou prin intermediul laptopului, legitimației de serviciu sau a telefonului mobil, validând, în același timp, identitatea utilizatorilor. Acesta nu este un dispozitiv pentru procesul obișnuit de alocare a unui birou, Webex Desk Hub fiind conceput pentru un nou mod de lucru.

  Ce îmbunătățiri primește Webex – Webex Desk: 

  La fel ca în cazul Webex Desk Pro, Webex Desk permite o interacțiune mare cu audiența, prin intermediul slide-urilor sau videoclipurilor, folosite ca fundal în timpul prezentării – această caracteristică a fost denumită „prezentator imersiv”.

  Transformă întreaga experiență, permițând conectarea la întâlniri, crearea de activități în comun și menținerea productivității, indiferent dacă sunteți acasă sau la birou. În plus, este disponibil la un preț competitiv.

  Poate fi folosit ca echipament principal, cu care utilizatorii se pot conecta la orice serviciu de întâlniri. Este dotat cu o cameră de calitate înaltă, microfon și difuzoare. Acesta este foarte simplu de configurat, nefiind nevoie de cunoștințe IT sau tehnice. Utilizatorii își pot începe activitatea în câteva minute.

  Ce îmbunătățiri primește Webex – Webex App Hub

  App Hub facilitează găsirea și utilizarea de integrări într-un spațiu de mesagerie Webex, iar în curând acest lucru va fi disponibil pentru utilizatori și într-o întâlnire Webex. Utilizatorii vor putea să adauge cu ușurință aplicații terțe în timp ce se află într-o întâlnire Webex și își pot salva documentele pentru a le urmări ulterior.

  De asemenea, este ideal pentru managerii IT care vor să facă integrări native la nivelul întregii companii. Noul Webex App Hub include integrări prestabilite cu Box, Dropbox, Salesforce, ServiceNow, MIRO, Mural, Workplace for Facebook.

  Nou în Contact Center: experiențe inteligente pentru clienți

  Noul Webex Contact Center oferă beneficii noi pentru organizații, clienți și agenți. Indiferent de dimensiune, organizațiile pot beneficia acum de performanța unui centru de contact în cloud, cu mii de agenți încă din prima zi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here