More

  Zoom ridică limita de 40 de minute de sărbători

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Zoom ridică limita de 40 de minute de sărbători. Nu mai trebuie să ții cont de limita de timp în conferințe pe durata sărbătorilor.

  Zoom va ridica limita de timp pentru conturile gratuite la nivel global. Decizia vine ca recunoaștere a mai multor sărbători, a confirmat compania pentru The Verge. Limitele vor fi eliminate pentru Hanuka, Ajunul Crăciunului, Crăciunul, Ajunul Revelionului, Revelionul și Kwanzaa. Zoom a ridicat limita de 40 de minute și luna trecută pentru Ziua Recunoștinței.

  Zoom ridică limita de 40 de minute de sărbători

  10 AM ET (Eastern Time) joi, 17 decembrie, până la 6:00 ET sâmbătă, 19 decembrie, pentru sfârșitul Hanuka;
  10 AM ET miercuri, 23 decembrie, până la 6:00 ET sâmbătă, 26 decembrie, pentru Ajun și Crăciun;
  10 AM ET miercuri, 30 decembrie, până la 6:00 ET sâmbătă, 2 ianuarie, pentru Ajunul Revelionului, Revelionul și sfârșitul Kwanzaa.

  În mod normal, întâlnirile de trei sau mai multe persoane găzduite pe nivelul gratuit al Zoom nu pot dura mai mult de 40 de minute. Dacă ai nevoie de mai mult timp, trebuie să pornești o nouă conferință.

  Dacă preferi să utilizezi Google Meet pentru a te conecta cu familia și prietenii, este și asta o opțiune. Google permite utilizatorilor să găzduiască gratuit conferințe care durează până la 24 de ore până pe 31 martie 2021.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.