S Pen este confirmat pe Samsung Galaxy S21 Ultra | NOOBZ.RO

S Pen este confirmat pe Samsung Galaxy S21 Ultra

Muche Ecaterina
- 24.12.2020, 21:21 în Samsung
6

SHARES
S Pen este confirmat pe Samsung Galaxy S21 Ultra

S Pen este confirmat pe Samsung Galaxy S21 Ultra. Totul ar trebui să devină oficial în luna ianuarie la evenimentul Samsung.

O listă FCC confirmă faptul că S Pen-ul Samsung poate fi utilizat pe viitorul flagship Galaxy S21 Ultra. Android Authority a anunțat descoperirea. Confirmarea vine într-un raport de testare pentru modelul cu numărul SMG998B. Descoperirea oferă claritate declarațiilor recente ale președintelui Samsung mobile TM Roh. Acesta a spus că unele dintre „cele mai iubite caracteristici” ale Galaxy Note vor ajunge pe dispozitive Samsung în 2021.

S Pen este confirmat pe Samsung Galaxy S21 Ultra

Raportul de testare FCC descrie în mod explicit un dispozitiv EUT. Equipment Under Test poate fi utilizat cu un S Pen în modurile hover și click. „EUT poate fi utilizat și cu un dispozitiv cu stilou (S Pen). EUT funcționează cu S Pen în două moduri diferite de cuplare inductivă de detectare a mișcării S Pen (Hover și Click) care funcționează în intervalul 0,53 –0,6MHz. ”

Listarea confirmă, de asemenea, transferul de energie wireless (pentru a încărca lucruri precum viitoarele căști Galaxy Buds Pro), Wi-Fi 6E și UWB pe Galaxy S21 Ultra care urmează să fie anunțat. Săptămâna trecută, Roh a mai spus că Samsung planifică să facă mai multe cu banda ultra-largă în 2021 cu ajutorul partenerilor. Cum ar fi, de exemplu, utilizarea UWB pentru a localiza obiecte sau animalele de companie, pentru a deschide ușile și a personaliza experiențele auto.

Totul ar trebui să devină clar la viitorul eveniment Samsung din ianuarie. Zvonurile sugerează data de 14.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!