More

  Zoom vrea să extindă serviciile cu e-mail si calendar

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Zoom vrea să extindă serviciile. Compania lucrează la un serviciu de e-mail și o aplicație calendar pentru a concura cu Google și Microsoft.

  Zoom vrea să extindă serviciile

  Platforma de videoconferință Zoom a avut un an grozav. Prețul acțiunilor sale au crescut cu peste 500% datorită creșterii fără precedent a muncii remote provocată de pandemie. Însă, se pare că acum compania caută să se extindă și să ajungă pe noi teritorii.  Potrivit unui nou raport al The Information, Zoom dezvoltă servicii de e-mail și calendar.

  Compania lucrează deja la produsul de e-mail, despre care raportul arăta că va fi un serviciu de e-mail web Zoom. Acesta poate începe testarea de anul viitor. Aplicația pentru calendar este incertă și nu este clar dacă dezvoltarea acesteia a început. Ambele idei sunt căi inteligente pe care Zoom le poate explora. În special, dacă în viitor companiile încep să readucă angajații înapoi la birou și dependența de videoconferințe scade. Zoom nu a oferit comentarii.

  Mulți dintre principalii concurenți ai Zoom sunt platforme de videoconferință ce fac parte din suite mai largi de aplicații pentru întreprinderi, cele mai mari aparținând Microsoft cu platforma Office 365 și Google cu pachetul său Workspace. Ambele platforme oferă produse calendar, e-mail și videoconferință. Astfel, este de înțeles ca Zoom să ia în calcul dezvoltarea unor servicii de e-mail și calendar pentru a încerca să-și completeze ofertele.

  Raportul venit de la The Information conține o serie de alte semne clare că Zoom vrea să se extindă. Compania este interesată să construiască o suită completă de aplicații pentru întreprinderi.  Zoom a postat deja oferte de locuri de muncă pentru „funcții de chat interesante”. De asemenea, să nu uităm integrările sale existente cu alte aplicații precum Asana și Dropbox. Însă,  există întotdeauna posibilitatea ca firma să urmărească piața pentru moment.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.