More

  TCL va lansa noi produse la CES 2021

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TCL va lansa noi produse la CES 2021 (Consumer Electronics Show 2021).

  Kevin Wang, CEO al TCL Industrial Holdings și TCL Electronics:

  „Suntem mândri să fim prezenți la CES 2021 și să facem parte dintr-o industrie atât de vibrantă. 

  Fiind unul dintre liderii mondiali în materie de dispozitive electronice de consum și al doilea cel mai mare brand TV din America, misiunea noastră este să revoluționăm viața consumatorilor prin produse inteligente, cu ajutorul tehnologiilor inovatoare care fac parte din strategia noastră AIxIoT.

  Suntem și mai hotărâți să oferim cele mai bune produse și servicii smart utilizatorilor noștri globali”. 

  TCL va lansa noi produse la CES 2021

  Aici, producătorul va expune și detalia tehnologii de top pentru ecrane, precum și o gamă largă de electrocasnice pentru uz zilnic, gândite în așa fel încât utilizatorii să #ExperimentezeMaiMult (#ExperienceMore). 

  De notat că pe 11 ianuarie, în premieră, în cadrul secțiunii Global Press Announcement, TCL va prezenta mult așteptatele sale inovații Mini-LED și tehnologiile Future Display. Cu certitudine, acestea vor capta atenția și interesul consumatorilor industriei de electronice.  

  TCL continuă să se perfecționeze și să depășească limitele posibilului în materie de tehnologii pentru ecrane și sunet. Compania este recunoscută pentru televizoarele Mini-Led și QLED. De asemenea, este premiată pentru sunetul de o calitate excepțională. Nu în ultimul rând, este apreciată pentru electrocasnicele care transformă orice casă într-una inteligentă. Și, să nu uităm despre telefoanele mobile care din păcate nu au ajuns, încă, în România.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.