More

  Hyundai confirmă discuțiile de colaborare cu Apple

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Hyundai confirmă discuțiile de colaborare cu Apple. Producătorul a declarat că Apple este în discuții cu o serie de companii de automobile.

  Luna trecută, Reuters a raportat că Project Titan de la Apple ar putea produce un vehicul până în 2024. În ultimul timp există mai multe zvonuri care sugerează că Apple ia în serios intrarea în afacerea cu mașini electrice.

  Un raport Bloomberg s-a concentrat pe o serie de persoane care au fost angajate recent. Astfel, citând surse care susțineau că proiectul se află într-un stadiu incipient. De asemenea, raportul speculează că Project Titatn este la o distanță de aproximativ o jumătate de deceniu de la lansare.

  Hyundai confirmă discuțiile de colaborare cu Apple

  CNBC citează un purtător de cuvânt al Hyundai, care spune: „Înțelegem că Apple discută cu o varietate de producători auto globali, inclusiv Hyundai Motor. Întrucât discuția este în faza incipientă, nimic nu a fost decis ”. Acest lucru vine după apariția unui raport Korea Economic Daily. Potrivit acedtui raport, Apple a propus companiei o afacere pentru a dezvolta o mașină, dar și baterii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.