More

  LG are 6 noi inovații de display-uri de prezentat la CES 2021

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Curios să afli ce noutăți aduce LG la CES 2021? LG are 6 noi inovații de display-uri de prezentat: 

  OLED Smart Bed TRANSPARENT de 55 inch

  Are o margine transparentă la marginea patului care se poate regla la diferite dimensiuni pentru a afișa diferite tipuri de informații. Când nu este utilizat, poate afișa informații despre vreme, oră sau poate să redea un playlist. Dacă vrei să se afișeze mai mult, display-ul se extinde din ramă. Rama are speakere încorporate. Televizorul analizează tiparele de somn sau poate funcționa ca un ceas deșteptător. 

  LG are 6 noi inovații de display

  LG are 6 noi inovații de display: Rail & Pivot OLED de 55 inch

  E un smart TV care poate fi utilizat atât în format landscape, cât și portret – ceva de tipul The Sero de la Samsung, doar că la Samsung e mai stilysh și poate fi integrat mai frumos în dressing.

  LG

  Acest model de TV se poate ascunde după un perete și poate fi utilizat doar la nevoie. Când folosești modul portret, poți partaja ecranul telefonului.  

  LG are 6 noi inovații de display: Transit OLED transparent de 55 inch

  Gândit mai degrabă pentru uz public. Poate afișa informații și rute de interes public, date despre vreme și oră. Caracteristicile produsului permit călătorilor să se bucure și de peisajele de afară, cât timp se informează în metrou, troilebuz sau autobuz.  

  LG are 6 noi inovații de display

  Restaurant OLED transparent de 55 inch sau 23.1 inch in-Touch Stretch Display

  Pot fi afișate meniuri în restaurante smart, pot rula meciuri de fotbal, volei, handbal, basket, etc, cât timp un chef pregătește masa chiar în spate display-ului. Display-ul transparent ajută clienții să aleagă, să se bucure de programele de divertisment sau să cheme un chef să le prepare ceva.  

  LG are 6 noi inovații de display

  Gaming OLED Bendable Cinematic Sound (CSO) are 48 inch

  Poate fi curbat la 1000 mm. Rata de refresh este de la 40 la 120Hz, iar ecranul poate emite vibrații și sunete, fără să fie necesare speakere separate. Conceptele mai vechi aveam 9mm. Acesta nou are 6mm.  

  LG gaming

  Cinematic Sound OLED de 55 inch

  Un display 8K OLED pentru cinema-ul de acasă. Oferă același sunet cu display-ul de 48inch de gaming. Un televizor foarte subțire prezentat deja de câțiva ani la CES 2021. 

  LG cinema

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.