More

  Lansări HP la CES 2021: pentru lucru hibrid și studiouri de creație

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lansări HP la CES 2021. HP Inc. lansează inovaţii esenţiale pentru modul de lucru și de viață al oamenilor la CES 2021. HP prezintă noi dispozitive şi soluţii gândite pentru a susține modul de lucru hibrid şi folosirea pe scară largă a studiourilor personale de creaţie.

  La nivel global, mai mult de jumătate din forţa de muncă lucrează în continuare de acasă din cauza pandemiei și astfel PC-ul are noi întrebuințări pentru consumatori şi pentru angajaţii care muncesc de acasă.

  Odată cu pandemia COVID-19, timpul petrecut în fața calculatorului a crescut cu şapte ore pe săptămână. În unele cazuri, această schimbare a dus la creşterea creativităţii de zi cu zi – realizarea de fotografii, redactarea de povestiri sau articole şi streaming-ul live sunt top trei activităţi ale consumatorilor.

  Dar, munca de acasă nu este întotdeauna o misiune simplă

  • Doar 30%  dintre oameni au o cameră specială, dedicată biroului. 
  • 72% dintre cei care lucrează de acasă îşi doresc în viitor un mod de lucru hibrid
  • 48% dintre reprezentanții Generaţiei Z iau în considerare extinderea activităților freelance în viitor, fiind în căutarea unor soluţii mai bune pentru colaborare şi care să le asigure micro-mobilitate.  

  Colaborare dincolo de ateptări  

  Modul şi locul în care lucrăm impune nevoia de tehnologii care să faciliteze colaborarea şi productivitatea. Capacitatea de a lucra împreună, în pofida distanţei, nu a fost niciodată mai importantă. HP vine în întâmpinarea acestei nevoi cu noul HP Dragonfly G2 şi HP Dragonfly Max, care oferă colaborare la un nivel superior.

  Lansări HP la CES 2021: HP Elite Dragonfly G2 

  Oferă libertatea de mişcare acasă sau la birou, fiind cel mai compact dispozitiv de business convertibil din lume, cu o greutate care pornește de la mai puţin de 1 kg. Face parte, de asemenea, din cel mai sustenabil portofoliu PC din lume, cu finisaje moderne care încorporează materiale reciclate, inclusiv plastic recuperat din apropierea oceanelor.

  Dispozitivul oferă putere incredibilă cu procesoarele Intel® Core™ de Generație 11 şi grafică nouă integrată Intel® și permite utilizatorilor să rămână conectaţi prin opţiunea ultra rapidă 5G sau conectivitate 4G LTE, cu Tile™ integrat.

  Carcasa Dragonfly Blue este convertibilă și uşor de curăţat. Printre caracteristicile noi şi îmbunătăţite sunt: sunet perfect cu sistem audio Bang&Olufsen, cu Inteligență Artificială pentru a maximiza experienţa audio în timpul convorbirilor, dar și pentru muzică și filme. Noua tehnologie HP de detectare a intruziunilor, HP Tamper Lock, blochează PC-ul dacă a fost deschis sau compromis fizic şi anunță utilizatorul.

  Lansări HP la CES 2021: HP Elite Dragonfly Max 

  Duce Elite Dragonfly G2 dincolo de orice aşteptări, oferind cea mai avansată experienţă de colaborare pentru un dispozitiv de business convertibil. Disponibil în culorile negru strălucitor sau albastru Dragonfly, Elite Dragonfly Max oferă o experienţă de colaborare confortabilă, fără probleme, grație caracteristicilor îmbunătăţite:
  – patru microfoane wide-range cu optimizare audio bazată pe Inteligență Artificială,
  – o cameră de 5 MP + IR pentru video conferințe de o calitate superioară
  – un display HP Eye Ease cu tehnologie cu lumină albastră certificată Eyesafe®, pentru a lucra, a te relaxa online sau a vorbi pe chat fără suprasolicitarea ochilor.

  Lansări HP la CES 2021

  Lansări HP la CES 2021: Căştile wireless HP Elite

  Sunt cele mai evoluate căşti pentru colaborarexxiii, cu audio tuning personalizat, cu sistem ajustabil de anulare a zgomotului de fond şi cu presetări de sunete.

  Ziua de lucru este mai ușoară cu aceste căşti care fac trecerea insesizabilă de la o conferinţă online la ascultarea de muzică pe telefon, prin aplicaţia pentru Windows® 10, iOS sau Android. Căştile wireless HP Elite vor fi oferite, opţional, la pachet cu Elite Dragonfly Max, dar sunt disponibile și separat.

  Lansări HP la CES 2021

  Lansări HP la CES 2021: HP Elite Folio 

  Oferă o productivitate crescută datorită platformei de calcul 5G de Generație 2 Qualcomm® Snapdragon™ 8cx, oferind viteze de conectare prin 5G, Wi-Fi 6 şi până la 24,5 ore de redare video. Oferă libertate de mişcare fără a pierde din calitatea imaginii grație unei camere cu un unghi de 76 de grade, microfon dual şi difuzoare high-definition cu sistem audio Bang&Olufsen.

  Monitorul cu diagonala de 13.5-inch integrează HP Sure View Reflect şi o cameră HD cu sistem de confidențialitate încorporat, pentru o securitate sporită. La birou sau acasă, Elite Folio se poate adapta oricărui mediu, fără ventilator şi cu tastatură silenţioasă. Dispozitivul include și un creion mereu la îndemână, HP Elite Slim Active Pen, cu sistem integrat de încărcare şi suport pentru acces rapid.

  Lansări HP la CES 2021

  Lansări HP la CES 2021: HP EliteBook 840 G8 Aero 

  Oferă mobilitate de mişcare şi răspunde nevoilor unei zile de lucru cu multiple sarcini și operațiuni, indiferent de locul în care oamenii muncesc. Cu o greutate care pornește de la mai puţin de 1,13 kg, acest dispozitiv puternic este echipat cu procesoare de Generaţia 11 Intel® Core™, cu Tile™ integrat, cu Wi-Fi 6 şi cu opțiune de conectivitate 5G LTE.

  Utilizatorii pot lucra împreună chiar și când sunt la distanţă folosind camera 720p HD integrată, un al treilea microfon, difuzoare de top şi sistem audio bazat pe Inteligență Artificială.

  Dispozitivul face parte din categoria celor mai sigure şi uşor gestionabile PC-uri din lume și are o serie de caracteristici HP de Securitate pentru a proteja informaţiile sensibile, inclusiv HP Privacy Camera şi HP Sure View Reflect împotriva hackingului vizual. Carcasa din magneziu conţine 90% materiale și plastic reciclat, iar ambalajele provind 100% din surse sustenabile pentru a reduce impactul asupra mediului.

  Alte noi dispozitive HP: 

  HP EliteBook x360 1030 G8 şi HP EliteBook x360 1040 G8 transformă stilul de lucru cu un procesor puternic, securitate înaltă şi conexiune 5G optională.

  HP Elite x2 G8 combină performanţa unui PC modern cu mobilitatea unei tablete pentru profesioniştii care doresc să lucreze de oriunde, fără a renunţa la productivitate, securitate sau intimitate.

  Servicii  

  • HP Smart Support oferă soluții rapide pentru probleme IT, pentru a susţine angajaţii. Smart Support oferă asistenților HP informaţii referitoare la starea dispozitivelor şi date de configurare pentru un review rapid, diagnostic şi depistarea posibilelor probleme. Această nouă opţiune poate fi descărcată pentru anumite dispozitive comerciale HP.    
  • HP Business Boost oferă suport unic pentru IMM-uri în vederea susţinerii angajaţilor care lucrează de la distanţă pentru a fi mai productivi, printr-o solutie simplă, preinstalată pentru PC-uri şi imprimante. 

  Creativitate fără limite  

  HP ENVY 14 este un studio de creație personal și mobil, care oferă libertatea de a crea şi de a fi conectat de oriunde. Display-ul multi-touch IPS 16:10 WUXGA (1920 x 1200) oferă o imagine cu 11% mai amplă decât un laptop tradiţional 16:9. 

  Este, de asemenea, primul laptop HP cu diagonală de 14-inch cu calibrare de culori Delta E <2 pentru o acurateţe nemaiîntâlnită a culorilor. HP Display Control permite setări şi personalizare în funcţie de scenariul de creație. 

  În funcţie de fluxul de lucru, HP System Control permite personalizarea procesoarelor de Generație 11 Intel® Core™ și placa grafică până la NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti Max-Q, prin patru setări diferite. Răcirea este asigurată de sistemul termic avansat care folosește un senzor infraroșu, prin HP Performance Control. Puterea poate fi împărțită între CPU şi GPU cu HP Dynamic Power. Bateria susține proiectele de creație, având o durată de viață de până la 16 ore și jumătate. 

  ENVY 14 include o protecţie fizică pentru cameră, un buton dedicat pe tastatură pentru a închide microfonul şi un sistem AI de eliminare a zgomotului de fond atunci când sunt utilizate difuzoarele, căştile sau microfonul în timpul apelurilor video/audio sau atunci când înregistrezi. Cu HP QuickDrop pot fi transferate simplu şi în siguranţă fotografii, filme, documente şi multe altele, wireless între PC şi dispozitive mobile. 

  Creat pentru productivitate  

  Monitoarele HP M-Series FHD sunt gândite pentru cei care lucrează de acasă şi pentru profesioniştii din domeniul creativ care trebuie să fie productivi, într-un design slim și modern. Ochii sunt protejați folosind tehnologia cu lumină albastră care nu afectează acurateţea culorilor şi care este certificată Eyesafe®. 

  M24f, M27f şi M32f FHD oferă imagine continuă pe trei din cele patru laturi și full HD pentru claritate şi unghiuri ample. Spaţiile de lucru pot fi uşor organizate printr-un sistem de prindere a cablurilor integrat în spatele suportului.   

  HP M24f FHD Monitor_Front

  Monitoarele HP E24u G4 şi HP E27u G4 USB-C sunt o soluţie perfectă, cu o conexiune rapidă şi facilă USB-C® care poate susţine un laptop conectat cu până la 65W. Pentru cei care lucrează de acasă sau de la birou şi care au nevoie de o configuraţie simplă pentru mai multe monitoare, aceste display-uri pot fi înlănțuite, oferă conectivitate multi-port, sunt ergonomice și dispun de protecţia cu lumină albastră HP Eye Ease. Butonul de pornire a monitorului poate fi folosit și pentru a deschide sau închide monitorul şi laptopul, chiar dacă acesta din urmă are carcasa închisă.   

  Mouse-ul wireless HP 635 Multi-Device 

  Este accesoriul perfect, ultra compact, de la serviciu până acasă, cu o baterie care durează un an. Conectează-l la trei dispozitive diferite prin USB® nano dongle sau la două dispozitive utilizând Bluetooth®, pentru o tranziţie neîntreruptă între PC şi tabletă. Fluxul de lucru este simplificat cu patru butoane silenţioase programabile care pot activa comenzi predefinite, precum undo şi redo, folosind butoanele laterale în până la 10 aplicaţii, inclusiv: Adobe® Illustrator, Adobe® Photoshop, Microsoft Excel, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, AutoCAD, SolidWorks, Sketch Up, Chrome şi Zoom.  

  Rucsacul şi geanta de laptop HP Renew Travel 15.6-inch 

  Sunt confecţionate sustenabil cu fibre obţinute din reciclarea sticlelor de plastic. Aceste genţi foarte uşoare sunt ideale pentru călătorii grație baretelor ajustabile şi buzunarelor interioare şi exterioare, pentru o mai bună organizare. Buzunarele căptuşite şi fermoarul antifurt oferă un plus de protecţie pentru laptopuri cu diagonala de până la 15.6-inch.  

  hp_renew_travel_15.6in

  Preţuri şi disponibilitate

  • HP Elite Dragonfly G2 este aşteptat în februarie.  
  • HP Elite Dragonfly Max este aşteptat în februarie.  
  • HP Elite Wireless Earbuds sunt aşteptate în aprilie. 
  • HP Elite Folio este aşteptat în februarie. 
  • HP EliteBook 840 Aero G8 este aşteptat în martie.  
  • HP Smart Support este aşteptat în martie. 
  • HP EliteBook x360 1030 G8 şi HP EliteBook x360 1040 G8 sunt aşteptate în ianuarie. 
  •  HP Elite x2 G8 este aşteptat în aprilie.  
  • HP ENVY 14 este aşteptat în februarie, cu preţ începând de la $999. 
  • Monitoarele HP M-Series FHD sunt aşteptate în martie, cu preţ începând de la $139. 
  • Monitoarele HP E24u G4 şi HP E27u G4 USB-C sunt aşteptate în martie la preţul de $219 şi $339. 
  • Mouse-ul wireless HP 635 Multi-Device este aşteptat în februarie la preţul de $59.99. 
  • Ghiozdanul şi geanta de laptop HP Renew Travel 15.6-inch sunt aşteptate în martie, cu preţ începând de la $49. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.