More

  TCL anunță parteneriatul cu Google TV la CES 2021

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TCL anunță parteneriatul cu Google TV la CES 2021. TCL și Google lansează experiența remarcabilă de vizionare într-un pachet TV complet.

  TCL anunță parteneriatul cu Google TV la CES 2021

  TCL a anunțat, în cadrul CES, lansarea unei serii de televizoare TCL-Google pentru clienții TCL. Lansarea începe în Statele Unite ale Americii și continuă, conform strategiei de dezvoltare a companiei, și cu alte țări.

  Televizoarele TCL-Google vin cu tehnologiile Mini-LED, 8K și QLED

  Televizoarele vin și cu oferta captivantă de divertisment de la Google. Astfel, le va oferi utilizatorilor acces mai ușor și rapid ca niciodată la conținutul preferat.

  „Introducerea televizoarelor TCL-Google marchează începutul unei noi etape în parteneriatul nostru cu cei de la Google. Trecem la nivelul următor și promitem mai mult. Deviza noastră la expoziția CES în acest an este „Experience More” (Să experimentăm mai mult). Tocmai de aceea, sunt încrezător că prin această combinație inedită între tehnologiile de top pentru ecrane ale TCL și conținutul inteligent și apreciat adus de Google, vom reuși să le oferim oamenilor din întreaga lume fix acest lucru, în 2021”, a declarat Kevin Wang, CEO al TCL Industrial și al Electronice TCL.

   „Suntem deosebit de entuziasmați de parteneriatul realizat cu TCL care va aduce Google TV utilizatorilor din toată lumea. Pentru noi și, sperăm, pentru toți consumatorii, Google TV este mai mult decât o platformă de vizionare, e un instrument de ajutor, care oferă o experiență TV încântătoare ce aduce în casele oamenilor de pretutindeni conținutul pe care îl iubesc” a adăugat Shobana Radhakrishnan, Director Senior al Departamentului de Inginerie, Google TV.

  Televizoarele TCL-Google reunesc filme, seriale, live TV, precum și o varietate de opțiuni de conținut dintr-o multitudine de aplicații și abonamente pe care le organizează, în mod unic, pentru fiecare utilizator. Mai mult, acestea oferă recomandări personalizate astfel încât clienții TCL să descopere lucruri noi de vizionat.

  În plus, utilizatorii pot folosi opțiunea de comandă vocală încorporată în ecranele de dimensiuni generoase ale TCL pentru a cere ca Google să caute și găsească filme și seriale, să răspundă la întrebări și să controleze dispozitivele smart de uz zilnic.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.