More

  Discuțiile despre colaborarea Apple-Hyundai sunt „întrerupte”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Discuțiile despre colaborarea Apple-Hyundai sunt „întrerupte”. Dezvoltarea unui vehicul autonom pare să nu fie confirmată încă. Discuțiile privind colaborarea au fost întrerupte recent, potrivit unor surse apropiate.

  Discuțiile despre colaborarea Apple-Hyundai sunt „întrerupte”

  Apple a purtat discuții similare și cu alți producători auto, spun sursele. Acestea au cerut să nu fie identificate discutând aceste probleme private.

  Zvonurile legate de implicarea Apple în dezvoltarea unui vehicul electric există încă din 2015. Recent, Hyundai a confirmat că se află în discuții cu Apple în acest scop. Însă, proiectul Titan de la Apple este încă incert.

  Un raport Bloomberg arată că, în ciuda tuturor informațiilor apărute despre un posibil acord între Apple și Hyundai/Kia, discuțiile au fost „întrerupte recent”.

  Sursele anonime confirmă alte rapoarte care indică faptul că fabrica Kia din Georgia ar putea servi drept bază de producție pentru un vehicul electric autonom, în cazul în care companiile încheie o tranzacție.

  În ultimele zile, un raport Nikkei a indicat că până la șase producători auto japonezi sunt în discuții legate de proiect. Companiile de automobile japoneze se confruntă cu o decizie dificilă. Încă nu există certitudinea participării acestora în proiectarea, dezvoltarea și producția acestui vehicul autonom.

  Astfel, se pare că vom afla în timp cine va lua parte la proiect și dacă va exista sau nu un vehicul Apple.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.