More

  Noul monitor Philips oferă o eficiență energetică mai mare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noul monitor Philips oferă o eficiență energetică mai mare. Monitorul utilizează o nouă tehnologie de iluminare cu LED-uri. Aceasta menține nivelul de luminozitate și precizia culorilor, folosind un consum scăzut de energie.

  Noul monitor Philips oferă o eficiență energetică mai mare

  Philips lansează unul dintre cele mai eco-friendly monitoare: Philips 242B1G (diagonala de 23,8 „/ 60,5 cm). Monitorul este conceput pentru îmbunătățirea productivității și pentru utilizatorii cu spirit ecologic.

  Acest monitor eco-friendly oferă un nou nivel de eficiență energetică, în plus față de ușurința de utilizare și confortul vizual (panoul IPS oferă imagini color și unghiuri largi de vizualizare).

  Noul Philips 242B1G oferă economii substanțiale de energie. Caracteristicile eficiente din punct de vedere energetic utilizează o nouă tehnologie de iluminare cu LED-uri care menține nivelul de luminozitate și precizia culorilor. Astfel, folosind un consum scăzut de energie.

  Monitorul este echipat cu o serie de alte tehnologii de economisire a energiei. Printre acestea se numără PowerSensor, LightSensor și comutatorul de putere de 0 wați.

  Tehnologia PowerSensor detectează prezența sau absența utilizatorului printr-un sensor infraroșu. Tehnologia reduce automat luminozitatea monitorului când acesta nu este folosit. Astfel, contribuind la economisirea a până la 80% din consumul de energie electrică.

  Tehnologia LightSensor detectează lumina ambientală și reglează luminozitatea ecranului. O altă caracteristică importantă este comutatorul Zero Power. La simpla apăsare a comutatorului 0 wați, utilizatorii își pot deconecta complet monitorul de la sursa de curent. Astfel, rezultând un consum zero de energie.

  Monitorul este compus din 85% materiale plastice reciclate

  Acest model vine cu certificat TCO Edge. Philips 242B1G este complet lipsit de substanțe nocive precum mercur, halogen (pentru a minimiza impactul asupra mediului) și PVC / BFR.

  Toate materialele de ambalare ale acestui model sunt 100% reciclate și îndeplinesc standardele internaționale majore, cum ar fi EnergyStar 8.0, EPEAT și RoHS.

  Panourile IPS utilizează tehnologie avansată care oferă unghiuri de vizualizare extra-largi de 178/178 grade.

  Pentru confortul utilizatorilor, acest model include trei funcții care protejează ochii pentru a minimiza oboseala ochilor. LowBlueMode reduce lumina albastră dăunătoare cu unde scurte.

  Tehnologia FlickerFree reglează luminozitatea și reduce efectul de flicker pentru o vizualizare confortabilă. Functia EasyRead completează seria de caracteristici menite să asigure confortul utilizatorilor.

  Monitorul Philips 242B1G este disponibil din această lună la un preț de 1018 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.