More

  Cisco Webex lansează funcția de traducere în timp real

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cisco Webex lansează funcția de traducere în timp real. De asemenea, extinde selecției de limbi străine de la 10+ la peste 100.

  Cisco Webex lansează funcția de traducere în timp real

  Eliminarea barierelor lingvistice este o etapă esențială în cadrul procesului de creare a unei forțe de muncă globale și hibride. Astfel, Cisco anunță disponibilitatea funcției de traducere în timp real.

  Utilizatorii pot personaliza experiența Webex, selectând rapid și ușor limba preferată din lista celor mai frecvent utilizate limbi, inclusiv limba română. Această funcție oferă o soluție la unul dintre principalele obstacole în mediul de afaceri global, bariera lingvistică.

  „Caracteristicile incluzive ale Webex ajută la crearea unui mediu concurențial echitabil pentru utilizatori, indiferent de limba vorbită sau zona geografică. Traducerea în timp real reprezintă încă un pas către un viitor incluziv și o componentă importantă pentru o mai bună comunicare și colaborare între echipe”, a declarat Jeetu Patel, SVP și GM Security and Applications, Cisco.

  „Tehnologiile AI joacă un rol esențial în oferirea unei experiențe adecvate de colaborare, alături de un mod de lucru hibrid inteligent, tuturor clienților.”

  Este evident că modul de lucru al viitorului va presupune o combinație de interacțiuni de la distanță și la fața locului. Astfel, munca se va desfășura într-un format hibrid.

  Funcția extinsă de traducere în timp real va fi disponibilă pentru testare în Webex începând cu această lună. Însă, comenzile vor putea fi făcute din luna mai.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.