More

  Facebook adaugă chei de securitate pentru Android și iOS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook adaugă chei de securitate pentru Android și iOS. A durat ceva timp, dar în cele din urmă există ca opțiune pe mobil. Acest lucru oferă utilizatorilor o modalitate suplimentară de a-și proteja contul Facebook.

  Facebook adaugă chei de securitate pentru Android și iOS

  Din 2017, Facebook a permis să utilizatorilor să folosească o cheie de securitate hardware pentru autentificarea în doi factori pe desktop. Cu toate acestea, pe mobil, securizarea contului a presupus fie o aplicație de autentificare, fie un cod SMS. Acestă realitate, iată, se schimbă. Facebook aduce opțiunea de a utiliza o cheie de securitate pe Android și iOS.

  Cheile de securitate sunt dispozitive de dimensiuni mici, care sunt conectate de obicei direct la computer sau la un dispozitiv mobil pentru autentificare fie cu un serviciu online, fie cu o aplicație. Cum un hacker ar trebui să obțină cheia fizic de la utilizator, este considerată una dintre cele mai sigure metode de protecție a datelor.

  Majoritatea companiilor recomandă utilizatorilor care sunt frecvent ținte ale hackerilor, inclusiv politicieni și activiști, să le folosească. O companie numită Yubico le face atât pentru dispozitive iPhone, cât și pentru dispozitive Android. Google, de asemenea, are propria sa linie.

  Odată ce ai o cheie de securitate, configurarea Facebook este simplă. Trebuie doar să accesezi Securitate și Autentificare din meniul de setări. Se poate alege opțiunea atât în versiunile iOS, cât și Android ale aplicației.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.