More

  Zoom oferă un SDK pentru dezvoltatori

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Zoom oferă un SDK pentru dezvoltatori. Compania va oferi mai multe resurse pentru a susține dezvoltatorii.

  Zoom oferă un SDK pentru dezvoltatori

  Zoom a lansat un nou SDK (kit de dezvoltare software) pentru a ajuta dezvoltatorii să introducă modelul Zoom în software-ul lor. Potrivit companiei, dezvoltatorii pot crea propriile „aplicații și site-uri video” pe structura Zoom. De asemenea, pot încorpora mai ușor funcțiile video și audio ale Zoom direct în aplicațiile lor. Compania are în vedere dezvoltatorii care utilizează funcțiile de chat ale Zoom-ului într-o serie de setări diferite.

  „Folosind SDK-ul nostru video, dezvoltatorii pot stimula implicarea clienților și pot oferi noi oportunități de venituri fără a fi legați de interfața Zoom Meetings”, scrie Natalie Mullin, manager de marketing al produselor Zoom, într-o postare pe blogul companiei.

  SDK face parte dintr-o acțiune mai largă de a pune instrumentele Zoom în mâinile dezvoltatorilor. Compania lansează și un portal centralizat în care dezvoltatorii pot accesa instrumentele.

  „Vrem să putem avea un singur punct în care dezvoltatorii să poată afla despre toate instrumentele și resursele disponibile pentru ei în platforma Zoom pentru munca lor în dezvoltare”, a declarat pentru TechCrunch CTO-ul Zoom Brendan Ittelson. Și există un nou tablou de bord analitic în care dezvoltatorii pot monitoriza modul în care utilizatorii lor interacționează cu noile funcții Zoom.

  Zoom a trebuit să mărească semnificativ operațiunile, în urma pandemiei. Compania spune că a adăugat un „număr fără precedent de participanți liberi” numai în primele luni ale pandemiei. A adăugat în mod constant noi instrumente pentru a ține pasul cu concurenții precum Google Meet. A adăugat inclusiv funcții de accesibilitate extinse, efecte faciale și îmbunătățiri de securitate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.