More

  Instagram actualizează funcția de ascundere a aprecierilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram actualizează funcția de ascundere a aprecierilor. Facebook intenționează, de asemenea, să testeze o „experiență similară”.

  Instagram actualizează funcția de ascundere a aprecierilor

  Instagram a experimentat ascunderea aprecierilor aproape doi ani. Însă compania nu a oferit detalii despre planurile sale pentru funcție sau despre ce a învățat din testul de lungă durată. Acum compania oferă o actualizare și face o nouă modificare a experimentului.

  Odată cu modificarea, funcția se va lansa doar la un subset mic de utilizatori Instagram. Aplicația le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a alege ce aprecieri doresc să ascundă. Acum, vor avea opțiunea de a ascunde numărul aprecierilor de pe propriile lor postări. Utilizatorii vor avea, de asemenea, opțiunea de a menține aprecierile care apar în mod normal.

  Instagram nu a indicat dacă intenționează să facă din ascunderea aprecierilor o caracteristică permanentă. Deși directorii săi au vorbit în mod repetat pozitiv despre efortul de a „de-presuriza” aplicația, în special pentru utilizatorii mai tineri.

  Ultima actualizare vine, pentru că Instagram explorează, de asemenea, o nouă versiune a aplicației sale pentru copii cu vârsta mai mică de 13 ani. Deși acest proiect este încă în stadii incipiente, unii parlamentari au împins deja compania să elimine caracteristici precum aprecierile..

  Separat, Facebook va testa o versiune a acestui experiment și intenționează să aducă o „experiență similară” platformei sale principale. Rețeaua socială a încercat să ascundă like-uri în Australia, dar până acum nu a lansat-o pe scară largă. Într-o declarație, un purtător de cuvânt a spus că compania „va învăța din acest nou test mic și va avea mai multe de împărtășit în curând”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.