More

  Webex People Insights: Funcționalități care urmează să se lanseze

  În perioada următoare vom vedea mai multe noutăți aduse funcționalității Webex People Insights. Despre ce este vorba, aflați din articolul de astăzi.

  People Insights oferă utilizatorilor informații incluse în trei categorii:

  Personale (Personal),
  De echipă (Team)
  Organizaționale (Organizational).

  Informațiile respectă principiile confidențialității, sunt securizate și sunt disponibile doar utilizatorilor.

  Webex People Insights – Personal Insights

  Analizează tendințele și interacțiunile zilnice (cum ar fi colaboratorii și activitățile cheie), astfel încât să vă setați și să vă monitorizați preferințele personale. Acest lucru vă permite să vă adaptați colaborarea cu colegii. În tot aceast timp, vă puteți concentra asupra celor mai importante activități.

  Cât de des acceptați întâlniri la care nu participați niciodată. Cât de des se întâmplă să faceți alte activități în timpul întâlnirilor sau să nu utilizați funcția video? People Insights vă ajută să decideți când să refuzați sau să reprogramați o întâlnire. Astfel, vă puteți asigura că vă îndepliniți obiectivele și vă păstrați același mod de lucru.

  De asemenea, vă ajută să vă implicați (puteți vizualiza obiceiurile de multitasking și partajare video în timpul întâlnirilor). Astfel, poate fi gestionat mai atent timpul pe care îl acordați celorlalți.

  Webex People Insights – Team Insights

  Aceste date oferă fiecărui membru al echipei o perspectivă asupra conexiunilor și obiceiurilor de colaborare pentru întreaga echipă, păstrând în același timp confidențialitatea. Rezultatul este o experiență de lucru incluzivă. Aici metodele de lucru pot fi adaptate în beneficiul tuturor membrilor echipei.

  De exemplu, managerii sau liderii de echipă pot vedea care este procentul de întâlniri care au loc în afara orelor de program. Cum de altfel, se pot asigura că se vor conecta cu oamenii și echipele potrivite.

  Webex People Insights – Organizational Insights

  Datele organizaționale oferă o imagine de ansamblu asupra tendințelor și modelelor de colaborare dintr-o organizație. Astfel, vă ajută să identificați diviziile care lucrează independent și echipele care pot beneficia de asistență suplimentară. Treceți la un nou model de afaceri sau la o nouă structură organizațională, care necesită noi modalități de colaborare? Ei bine, puteți monitoriza modul în care funcționează modelul și acționa acolo unde observați disfuncționalități.

  Spațiul de lucru hibrid

  Cisco Webex a dezvoltat funcționalitatea „People Focus”. Aceasta folosește tehnologii de machine-learning și AI. În plus, va permite participanților aflați la distanță să se simtă mai conectați. Cum anume? Prin furnizarea unui prim-plan al fiecărei persoane din cameră. Această funcție va fi disponibilă mai târziu în acest an.

  În curând vor fi anunțate și noi tarife cloud pentru dispozitivele Webex. Cisco anunță costuri cu până la 50% mai mici.

  Disponibilitate

  People Insights va fi disponibilă la nivel global și va fi lansată etapizat, pe parcursul anului următor. Din această vară va fi doar disponibilă pentru o listă de clienți selectați din SUA.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here