More

  Facebook dezvoltă propriul podcast player în aplicație

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook dezvoltă propriul podcast player în aplicație. Informația referitoare la noua funcționalitate a fost confirmată de compania.

  Facebook dezvoltă propriul podcast player în aplicație

  Această nouă funcționalitate va fi separată de noul player Spotify din aplicație. Facebook a anunțat săptămâna trecută un parteneriat extins cu serviciul de streaming Spotify. Colaborarea poartă numele de Project Boombox. Companiile au lansat această integrare sub forma unui „miniplayer” care permite utilizatorilor Facebook să transmită în flux din Spotify prin intermediul aplicației Facebook de pe iOS sau Android.

  Spre deosebire de miniplayer-ul Spotify, prin noua funcționalitate Facebook podcasterii vor putea distribui emisiunile prin paginile lor și vor putea opta pentru a face acest lucru. Detaliile exacte ale produsului sunt încă neclare. Este posibil să funcționeze prin RSS. De asemenea, este posibil ca podcasterii să primească un modul backend pentru a încărca conținutul pe Facebook. Se așteaptă ca această funcționalitate să se apară în următoarele „câteva luni”, potrivit unei postări de pe Facebook.

  CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a descris parteneriatul Spotify ca fiind un parteneriat pentru „muzică” în timpul unei discuții cu Casey Newton. Însă lansarea Spotify a miniplayer-ului său pentru Facebook solicită vine cu opțiunea de ascultare a podcasturilor. Utilizatorii pot partaja episoade și le pot asculta din aplicația Facebook fără a naviga efectiv pe Spotify. Însă, Facebook pare să aibă alte planuri legat de ecosistemul de podcasting.

  Interesul companiei pentru podcast-uri se explică. Se pare că peste 170 de milioane de oameni se conectează la serviciile de streaming pentru podcasturi, iar peste 35 de milioane de oameni sunt membri ai grupurilor de fani din jurul emisiunilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.